معمولا طوطی ها چون بازی می کنند با این استند ها و وقتی می خوان که روش بچرخند از منقارشون استفاده می کنند ممکنه که رنگ رو بخوره و مسموم شه . ترجیحا از نخ های کنفی استفاده کنید و بپیچید دورش . این طوری پاهاش هم اذیت نمی شه . حالا البته منتظر نظر بقیه دوستان هم باشی خیلی بهتره.

.gif)
سعي ميكنم عكساش رو بزارم تازه چند روز پيش از صبح در قفس رو باز كردم بيرون نيومد بستم دوباره غروب براش باز كردم اومد بيرون رفتش بالاي قفسش كلي بازي كردش بعد هم جهش زد و پريد پايين طرف من:smile (129): كلي توي خونه بدون ترس گشت زد و كيف كرد آخرش هم رفت زير مبل تا آخرشب اون زير بود و با خودش بازي كرد البته با كلي مصيبت كردمش توي قفس تقريبا تمام وسايل خونه رو جابجا كردم تا بالاخره با كلي دردسر رفت تو نمي خواست بره توي قفس از اون روز هم بازيگوش تر شده هم اينكه همش مياد جلوي در قفس و ادا در مياره از خودش و شيرين كاري ميكنه
 كاراش مثل اينه كه ميخواد بياد بيرون نظر شما چييه؟اخه موقع كردش توي قفس بيچاره خيلي اذيت شد و غار زد البته من بيشتر اذيت شدم راستي يه چيز جالب يه بار پسرم دويد طرف من و با صداي بلند گفت مامان بلا فاصله عسل با صداي بلند و كاملا رسا گفتش مامان:smile (200): اين طبيعي هستش چون همون يك بار گفتش و ديگه تكرار نكرد :smile (76):