سلام من امروز واس طوطيام صداى عروس هاندى رو پخش كردم خيلى صدا دان يعنى بهتر از قبل شدن ولى ى مشكل هست اونم اينه ك براشون سبزيجات و تخم مرغ و اين جور چيزا ك درست ميكنم و ميدارم نميخورن فقط تخم كتان و تخم ارزن و افتابگردان و ... ميخورن حالا من چكار كنم و چ جورى برنامه غذاييشون رو درست كنم ������������![]()
چند بار دارم ب صورت هاى مختلف خورد ميكنم ولى هنوز نتونستم راضيشون كنم ك بخورن فقط ى مقدار خيلى كم خوردن و بقيه همه اش توى ظرفشون مونده������������
سلام، سه تا سوال درباره عروس هلندیم 3 ماهم داشتم.
1. اصولا برای اومدنش روی دست چقدر طول میکشه؟
2. رابطش با من خوبه ولی هنوز روی دستم نیامده میتونم از الان بهش حرف زدن یاد بدم.
3. سفره غذا که میندازیم شروع به سر و صدا میکنه تا بياد پیشمون غذا بخوره، میوه براش میزارم توجه نمیکنه و فقط نان و برنج ميخواد حالا براش برنج دم کرده درست کنم بدم اشکال داره؟ و به نظرتون بدنش به اينا احتیاج نداره آخه خیلی حول و ورا داره و به سفره حمله ور ميشه؟
سلام عروساى من اونى ك ماده است اصلا صدا نميده ولى اون يكى گاهى خيلى سر و صدا ميكنه ������������دليلش چي ميتونه باشه ك ماده صدا نميده
سلام
1_بستگی به پشتکار شما برای اموزش و اعتمادش برای برقراری ارتباط داره.
2_بله از دو و نیم ماهگی زمان خوبیه.
3_برنجو بدون نمک و روغن بپزید. دو بار در هفته بصورت کته. منبع خوب ویتامین ب ، اسید فولیک و درصد کمی کلسیم ، فسفر، سدیم و اهن هست.
لیست تغذیه رو پستهای اولتون گذاشتم ، نخوندید؟ هر چه لازم دارن در مقالات توضیح داده شده.
ن سنشون رو نميدونم ولى فروشنده گفت حدود ٥ ماه دارن
و مشكل ديگه اينه ك رژيمشون خيلى بده فقط تخم كتان و ارزن و... اين جور چيزا ميخورن راه چاره اى نيست؟؟!!
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)