سلام. اتفاقا برای همین عرض کردم گوش معاینه بشه که اگر عفونت کرده متوجه بشن. یکی از علل دیگه عدم تعادل عفونت گوش داخليه . دارویي كه تجويز كردن خوبه ولي نه براي عفونت ، چون انتي بيوتيك نيست ، يك نوع انالوگ هيستامينه يعني اثرات و عملكردش شبيه هيستامين هاست .. اين دارو براي درمان اختلالات گوش داخلي كاربرد داره . اگر ايشون ، عفونت داخلي رو تشخيص دادن و از وجودش مطمئن هستن ، بايد انتي بيوتيك تجويز ميكردن و تا زماني كه عفونت برطرف نشه ، بيماري پابرجاست . شايد با اين دارو ، موقت سرگيجه ها از بين بره ولي مجدد عود ميكنه و اين ماندگاري عفونت براي مغز و سيستم شنوايي خطرناكه . ضمن اينكه ايشون ، يكباره همه چيز رو متوقف كردن . پودر خوراكي كه فرموديد نميدونم چيه ولي اينها براي تقويت و سلامت يك ميناي ضعيف و بيمار كافي نيست .
غذاهايي كه دو پست قبلي نوشته بودم ، مجاز و سالم هست ، در كنار تجويز ايشون ، بهش بديد. مراقب باشيد از خوراكي هاي حاوي اهن يا ويتامين ث بالا استفاده نكنيد . اكثر ميوه ها ويتامين ث دارن ولي مقدارش در هر كدوم متفاوته . همينطور اهن كه در ميوه هايي با رنگ تيره بيشتره كه اين گروه ، نبايد مصرف بشه .
لازم بود ، كلسيم ، ad، و چند روزي ويتامينهاي ب ، براي تقويتش تجويز كنن. در كل مولتي ويتامين براي مينا مجاز نيست ، بخصوص براي مبتلايان به هموكروماتوز ( تجمع آهن ) چون در ساخت اهن دخيل هستن .
نميدونم با توجه به تورم شكم وعدم تعادلش ، تشخيص ايشون در نهايت چي بوده ! ولي اگر حتي همزماني سه بيماري ( عفونت گوش ، كبد چرب در اثر سوء تغذيه يا غذاهاي پر چرب و هموكروماتوز ) اتفاق افتاده باشه ، مصرف چند روزه ويتامينها براي مينائي كه علاوه بر بيماري تجمع آهن با ضعف هم ، روبروست خطر چنداني نداره ، چون در كنارش ، بايستي از داروهاي پاكسازي كبد و ترميم انزيمهاي كبدي ، استفاده بشه و درمان پيشنهادي ، بسيار وسيعتر و زمان بر تر از تجويز يك دارو براي اختلال گوش هست !

سلام.من این مینا را تازه خریدم.لطفا بگید نره یا ماده؟چقدر سن داره؟آیا امیدی به حرف زدنش هست؟چرا همش دمش را تکانمیده؟اینم بگم کاملا اهلی هست از سرو کولم بالا میره میزاره نازش کنم.اما هیچ صدایی نداره ساکته ساکته.جیک هم نمیزنه.خواهشن کمکم کنید