ببخشید ولی سری قبل که تخمگذاری کردن پوشال گذاشتم کف لونه اما اونارو کامل کنار میزد و روی کف لونه تخم میذاشت! اشکالی نداره بازم پوشال بذارم؟
از شانس ما اینا مولد هستند سری قبل جوجه شد تخما ،ولی مامان باباش خوردنش!!!!![]()
سلام ببخشید میشه رزیلا شرقی رو با فنچ یا مرغ عشق نگهداری کردتو یه قفس یا جدا![]()
سلام یه جفت رزیلا شرقی خریدم
هر دو خیلی ساکت هستند انقدرم وحشی هستند نمیشه گرفتشون رنگاشون یکم با هم فرق میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید تایین جنسیت مشخص بشه
آپ![]()
سلام شبتون بخیر؛ببخشید من تقریبا یک ماه پیش یک جفت رزیلا خریدم از یه آقایی ،به من گفتن که قبلا از اشون جوجه گرفته،یکیشون که اون آقا ادعا داشتن ماده س دم نداشت ،که اون آقا گفتن برای اینکه جفت گیری راحتتر انجام بده دمشو کندن ،اما من از وقتی که آوردمشون خونه و به رفتاراشون توجه میکنم میبینم که اون طوطی که دم نداره همه ش دنبال اون یکی طوطی میکنه و طوطی که دم داره مدام از دستش درمیره نمیدونم این بخاطر اینه که من قفس بزرگی براشون انتخاب کردم یا مشکل دیگه ای وجود داره، از اونجایی که طوطی که دم نداره به اون یکی غذا میده و دنبالش میکنه و طوطی که دم داره بیشتر میره تو لونه و میاد یا اینکه طوطی که دم نداره شجاعتره و وقتی به سمت قفسشون میرم طوطی بدون دم بیرون میمونه اما اون یکی سری میره توی لونه احساس میکنم که ،آقایی که ازشون این رزیلاها رو خریدم به من دروغ گفتن درمورد جنسیت رزیلاها،درضمن بعد یک ماه دم طوطی هنوز درنیومده،بی زحمت یه راهنمایی به من دراین مورد کنید،یکی اینکه بنظرتون باید قفس کوچیکاری و انتخاب کنم؟دوم جنسیتشون و سوم درمورد دمش که آیا میتونه نشونه مریضی باشه،و چهارم اینکه چرا انقدر از دستش در میره(درضمن رزیلاهای من قرمز هستن)
ممنون از توجهتون
سلام. پاسختون در تاپیک قبلی که ایجاد کرده بودید ارسال شد. دقت کنید.
برای تقویتشون بخش تغذیه طوطی سانان رو بخونید .
" اگر بيماريهاي ويروسي مخصوص طوطي باشه ، كل پرها رو درگير ميكنه نه فقط دم و اثار بيماري بر اندام ديگه هم مثل منقار، پوست ، چشم، مشهوده . بيماريهاي انگلي هم باعث ريزش و كچلي پرها و گاهي كنده شدن دم ميشه ( در اثر خارش زياد ). گاهي فروشنده ها براي برطرف كردن حالت دِفرمه و كنگره دار شدن دم ، ممكنه پرها رو جدا كنن كه كار درستي نيست ، چون اين مشكل در زمان پرريزي برطرف ميشه . گاهي هم به قول ايشون براي سهولت در جفتگيري .
اگر واقعا علت كنده شدن دم ، مسئله اي باشه كه ايشون گفتن ، تا زمان پرريزي بايد صبر كنيد كه احتمالا پرريزي دوم رو در پيش دارن ( بستگي به سن داره ) .
البته چون جفت هستن و بعلت تخمگذاري ، ضعيف ميشن ، اگر تقويت نكنيد ، اين موضوع بر رشد دير هنگام پرها تاثير ميزاره "
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)