سلام ، خواهش ميكنم. به نظر مياد روزانه هاي پوستيه . بايد زير دستگاه ديد. خارش هم داره . شانه بزنيد ، و شانه رو روي كاغذ سفيد بكشيد ، ببينيد همين ذرات سياه رنگ ، روي كاغذ منتقل ميشه .
اولین دکتری که بردمش (دکتر س) گفت چشماش سالم هستن و قطره کلرامفنیکل داد. دومین دکتر (دکتر ظ) هم گفت چشماش سالمن و قطره دکسون داد.
امروز دکتر "س" چشمشو با چراغ نگاه کرده (نه دستگاه) و گفته مشکل داره. که میشه حرف شما رو تائید کرد که به خاطر قطره دکسون بوده. تقریبا سه - چهار روز هست که یک چشمشو اصلا باز نمیکنه. قطره سیپلکس رو گرفتم، اگه مشکلش برطرف شده باشه نشونش چیه؟ چشمشو باز میکنه؟
چشمي كه نميتونه باز كنه ، شايد همون چشمي هست كه قرنيه اش اسيب ديده . اگر زخم ، سطحي باشه ، با سيپلكس درمان ميشه ، همينطور عفونت . بله ميتونه چشمشو باز كنه ولي بعد از اون بايد هر دو چشم ، معاينه بشه ، ولي اينبار اصولي ، با رنگ فلورسنس و توسط فرابنفش .اولین دکتری که بردمش (دکتر س) گفت چشماش سالم هستن و قطره کلرامفنیکل داد. دومین دکتر (دکتر ظ) هم گفت چشماش سالمن و قطره دکسون داد.
امروز دکتر "س" چشمشو با چراغ نگاه کرده (نه دستگاه) و گفته مشکل داره. که میشه حرف شما رو تائید کرد که به خاطر قطره دکسون بوده. تقریبا سه - چهار روز هست که یک چشمشو اصلا باز نمیکنه. قطره سیپلکس رو گرفتم، اگه مشکلش برطرف شده باشه نشونش چیه؟ چشمشو باز میکنه؟
اینقدر میو میو میکنه که همسایه مون شاکی شده. مشکلش اینه که فقط میخواد بره تو آشپزخونه چون خیلی شکموئه. دو ساعت پیش بهش 5 سی سی شیر دادم با یک قاشق غذاخوری برنج و مرغ ، کمه؟ میشه بهش کلونازپام بدم تا بخوابه؟ تو سرم همش صدای میویه. دلم میخواد با مشت بزنم تو کله ش،کله ش بترکه
!!!!!!! حالتون خوبه ؟؟'!' اين چه حرفاييه ميزنيد ؟!' زورتون به بچه رسيده ؟!' اي كاش زودتر واگذار بشه تا كشته نشده ! بعيده از شما !!مطمئنيد ميوهاش از گرسنگيه ؟ شايد نفخ كرده . يه كم شير بريزيد توي ظرف ، با دو قاشق مرغ و برنج ، بزاريد كنارش هر موقع خواست بخوره . انقدر هم عصبي نباشيد . گناهي نداره اون طفل معصوم .
خير كلونازپام يا هر داروي ديگه اي هم لطفا سرخود بهش نديد.
مشت توی کله رو شوخی کردم. الهی آمین. نفخ نداره. شیر نخورد. فقط مرغ می خواست. یک قاشق براش ریختم خورد باز هم سر و صدا کرد ، دومی رو ریختم خورد باز هم سر و صدا کرد ، سومی رو ریختم نصفشو خورد رفت گرفت خوابید. اگه سرخود می خواستم قرص بدم که سوال نمیکردم!!!!!!! حالتون خوبه ؟؟'!' اين چه حرفاييه ميزنيد ؟!' زورتون به بچه رسيده ؟!' اي كاش زودتر واگذار بشه تا كشته نشده ! بعيده از شما !!مطمئنيد ميوهاش از گرسنگيه ؟ شايد نفخ كرده . يه كم شير بريزيد توي ظرف ، با دو قاشق مرغ و برنج ، بزاريد كنارش هر موقع خواست بخوره . انقدر هم عصبي نباشيد . گناهي نداره اون طفل معصوم .
خير كلونازپام يا هر داروي ديگه اي هم لطفا سرخود بهش نديد.![]()
شوخیشم قشنگ نیست.به اندازه غذا بدید . خیلی ضعیف شده و احتیاجاتش بیشتر
سلام
بچه گربه ی دو ماهه ی پرشین دارم که خیلی ضعیفه..ینی از بدو تولد نسبت به بقیه ی خواهر برادراش خیلی کوچیکتر به دنیا اومد..مادرش 8تا توله آورد که این یکی خیلی ضعیف بود..حتی امیدی به زنده موندنش نداشتم..
الان دو ماهشه..تازه بدنش پشم درآورده..ولی تا چند روز پیش کاملا سالم و سر حال بود..حتی الان نزدیک دو هفتس که خیلی خوب سینه ی مرغ آبپز شده میخوره..
ولی الان دو روزه که اسهال شدید گرفته..مدفوعش خیلی شل و روشنه..انقدر اسهالش شدید شده که مثل کف شده..دیروز دیدم که همراه هدقوعش خون از مقعدش خارج شده..پشتشو بررسی کردم دیدم مثل سوختگی شده..امروز لخته ی خون از مقعدش بیرون اومد..احساس میکنم از داخل روده ش سوخته یا زخمی شده..
انقدر نگرانشم که نمیدونم چیکار کنم..میترسم ببرم دامپزشکی ببرن زیر سِِرم.. اخه انقدر ضعیف و کوچیکه که فکر نکنم بتونه زیر سرم دووم بیاره.. راه دیگه ای نیس که خوب بشه؟غذای خاصی یا داروی خاصی..
میتونید راهنماییم کنید که چیکار کنم؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.