با سلام من جفت عروس هلندى خريدم ١٠ روز ميشه ولى اصلا صدا نميدن و فقط زمانى ك در فضاى ازاد باشن كمى صدا ميدن و از نظر غذا و اب خوردن خيلى خوبن فقط همين ك صدا نميدن نگرانم كرده ميشه راهنمايى كنيد ممنون������������
سلام ، سنشون ؟ مطمئنيد جفت هستن ؟ شايد هر دو ماده باشن . در صورتي كه دستي هستن ، عكس واضحي از صورت ، شاهپرها و زير دم هر دو بزاريد
اموزش قرار دادن عكس https://www.parsipet.ir/showthread.php?t=13094
عكس اپلود نميشه مينويسه حجمش بالاست يكى نر و يكى ماده است مطمئنم فقط اصلا هيچ صدايى ندارن و ساكت هستن وقتى ميبرم داخل حياط ى كم سر و صدا ميكنن داخل خونه ساكت هستن������������
الان حتى سر و صدا نميكنن يعنى مشكلى ندارن؟؟
IMG_8223.JPG1.63 مگابایت
يادم رفت بگم من كوتوله هم دارم ولى اتاقشون از هم جداست ايا ممكنه بخاطر صداى اونا اين جفت عروس ديگه صدا نميدن؟؟������������
سلام، خداروشکر کاکلیم خوب شد الان ديگه سرحال شده و هي میخواد از قفس بیاد بیرون، یکی دو روزه از مخلوط کتان و ارزنش فقط ارزن میخوره و همش مدفوعش رو میخوره ( مدفوعش سبز کم رنگ شده و صبحها که نگاه میکنم مدفوع های بزرگی میکنه) به نظرتون مشکلی داره؟ راستی مدفوعش رو میخوره گفتم شاید از کم ویتامینی باشه براش در روز های مختلف موز و سیب زمینی و هلو و کاهو و گیلاس و زرد آلو و سفیده تخمه مرغ و سیب گذاشتم که فقط به سفیده تخمه مرغ کمی توجه نشان داد
سلام
عروس هلندی من متاسفانه چند روز پیش پرواز کرد و رفت داخل آشپزخانه و در حد چند ثانیه پرید تو ماهیتابه که گوشت در حال پختن بود که جیغ کشید و پرید بیرون ما سریع یک ظرف را آب خنک کردیم و داخل اون گذاشتیم تا اگر پاهای عروس هلندی داغ شده زیاد اذیت نشه ولی متاسفانه از اون روز مرتب پف کرده و یکم بیحال هست
چه کاری باید انجام بدم?
اگر باید مولتی ویتامین بخرم چه مارک بخرم و پیشنهاد میکنید روزانه چطوری مصرف بشه?
خیلی نگران هستم لطفا راهنمایی کنید
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)