از موقعی که پیام گذاشتم تا الان فقط دو بار دستشویی کرده ولی بازم با پاش به مقعدش ميزنه اما برای دستشویی کردن زوری نمیزنه تا الان روغن زیتون ندادم بش بدم یا نمیخواد؟
از موقعی که پیام گذاشتم تا الان فقط دو بار دستشویی کرده ولی بازم با پاش به مقعدش ميزنه اما برای دستشویی کردن زوری نمیزنه تا الان روغن زیتون ندادم بش بدم یا نمیخواد؟
مدفوعش طبیعیه، مقعدش کمی قرمز شده و فعلا غذا که چیزی نخورده
سلام. من دوتاعروس هلندی دارم حدود یک ساله که دارمشون. یکیشون تازه سه تا تخم گذاشته. البته ما جفت گیری ازشون ندیدیم. الان 23 روز از آخرین تخمی که گذاشته میگذره و خبری نیست. بنابراین نتیجه میگیریم که تخمها کاذبه. حالا میخوام تخمها رو از زیر پاشون بردارم. ما یه دونه پشتی کنار قفسشون گذاشته بودیم. تخمها رو پشت این پشتی و روی زمین گذاشته. روزها پرنده نر تمام وقت میره میخوابه روی اونا و یکی دوبار برای غذا میاد بیرون. از شب تا صبح هم ماده میره روشون میخوابه. سوالم اینه که چجوری تخمها رو برداریم که اذیت نشن ؟ ممنون
سلام، از موقعی که عروس هلندیم به سختی دستشویی کرده و بش روغن زیتون دادم تبش قلب داره، وقتی بش نگاه میکنی معلومه که ضربان قلبش تنده و کل بدنش همراه با ضربان تکان میخوره براش چکار کنم؟ اصلا این عاديه
روغن زیتون مسئله ای ایجاد نمیکنه. این بچه مشکل اساسی تری داره. میتونید ببرید دکتر؟ نباید زمان رو از دست بدید. با توجه به استفراغهای ممتدی که داشته و الان هم یبوست ، امکان داره انسداد یا عفونتی داشته باشه. حتما از نزدیک باید وضعیتش بررسی میشه.
بفرمایید دقیقا چه علایمی غیر از ضربان قلب بالا ، قرمزی مقعد داره؟ مدفوعش همچنان طبیعیه؟ خون داخلش نیست؟ استفراغ نکرده؟ اشتها و جنب و جوشش خوبه؟ اتفاقی باعث ترسش نشده؟ چیز غیر عادی مثل فلز ، میله های قفس یا شبیه اینها نجویده؟ این فلزات میتونه در ساختار بعضی از اسباب بازیها هم به کار رفته باشه . بدون اینکه به چشم بیاد.
مدفوعش طبیعیه، و همیشه هم با نخ و حاشیه دور قالی و یک گیره بازی میکنه و روی فرش هي نوک ميزنه که سعی میکردم حواسم باشه که مو و پرز نخوره و غذاش هم مثل همیشه میخوره که ارزن و کتان و تازگی هم بش تخمه آفتابگردان دادم و استفراغ هم ديگه نکرده، ميخوام ببرمش دکتر ولی متخصص پرندگان زینتی نمیشناسم راستی من اهل قم هستم و میترسم هم پیش دامپزشک برم و داروهای اشتباه بده بدتر بشه راستی کمی روغن زیتون روی بدنش ریخته همین
راستی قبلا ازم دور می شد جیغ ميزد یا برای بیرون امدن از قفس جیغی ميزد اما الان صدایی ازش درنمیاد
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)