چطوری میتونم پارامترهای آب نرمال نگه دارم ؟ چطوری میتونم دمای آب رو در حد 24 نگهدارم واقعا گیج شدم دیگه![]()
چطوری میتونم پارامترهای آب نرمال نگه دارم ؟ چطوری میتونم دمای آب رو در حد 24 نگهدارم واقعا گیج شدم دیگه![]()
سلام دوستان عزيز
يك راهنمايي ميخواستم من اسكيمرم توي خونه اخر سامپ هستش يعني اسكيمر و واتر پمپ يكجا هستن ميخواستم بدونم اين روش چيدمان باعث پايين اومدن كيفيت اب نميشه؟
و اينكه اب اكسيژنه وقتي توسط پمپ وارد تانك ميشه و نهايت دوباره از تانك خارج و وارد سامپ ميشه از لحاظ مقدار و كيفيت اكسيژن براي كلوني باكتري هايي كه توي خونه هاي اولي سامپ هستن جوابگو هستش؟
اميدوارم تونسته باشم منظورم رو واضح رسونده باشم كه گيج نشيد 😅
انگار دیگه کسی اینجا نیست جواب بده پس این انجمن مدیر نداره؟
سلام
با تست زدن مرتب و دوره ای که بهتره هفته ای یه بار باشه و اضافه کردن املاح مورد نیاز به آب و دما رو به وسیله فن و یا چیلر باید خنک کنید
سلام
مشکلی پیش نمیاد ولی این کار حرفه ای نیست و بهتره خونه واتر پمپ جدا باشه تا واترپمپ حبابهای ریز اسکیمر رو تو تانک نفرسته
سلام
با عرض پوزش از دوستان ، مشغله کاری زیاده و من کارم طوریه که مدام در حال رفت و آمد بین شهرها و روستاها هستم و گاها به روستاهایی میرم که اینترنت همراه ندارن مثل همین روستای قبلی ، برای همین جوابها گاها با تاخیر داده میشه ولی مطمئن باشید که داده میشه
ویرایش توسط علیرضا نوروزی : 7th June 2017 در ساعت 04:27 PM
باسلام سوالم درمورد محلولهای نیترات گیرو فسفات گیرهست می خواستم ببینم دوستان اگر تجربه ای در این زمینه دارن بفرمایید که کلا استفاده از این محلولها چقدر میتونه موثر باشه برای کاهش نیترات وفسفات واگه خوبه از محلول های موجود در بازار کدومشون بهتره معرفی کنن چون بنده رف ندارم وجاش هم ندارم میخوام ببینم میشه روی این محلول ها حساب کنم واگه مدیای دیگه ای هم در کم کردن نیترات و فسفات هست معرفی کنید تا بنده اونو تهیه کنم ممنون
سلام خدمت دوستان عزيز
سوالي داشتم در مورد نور مون لايت..
نور مون لايت چ تايمي بايد روشن و چ تايمي بايدخاموش بشه؟
مگه نور زياد باعث نميشه جلبگ بزن اكواريوم يعني اخر شب تا صبح نور مون لايت روشن باشه مشكلي پيش نمياد؟
مرسي از سايت خوبتون![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)