ممنون بابت پاسخگویتون. این اسکیمر رو ندارم و میخوام تهیه کنم فقط بین مدل Q2 و Q3 دو دل بودم
تو سایت شرکت سازنده هم مقدار هواده ای درج نشده ولی واتر پمپ Q2 با اسکیمر u2 همین شرکت یکی هست که ۷۲۰ لیتر بر ساعت ذکر شده (هر ۲ واترپمپ ۲۲ واته سیکه )
ممنون بابت پاسخگویتون. این اسکیمر رو ندارم و میخوام تهیه کنم فقط بین مدل Q2 و Q3 دو دل بودم
تو سایت شرکت سازنده هم مقدار هواده ای درج نشده ولی واتر پمپ Q2 با اسکیمر u2 همین شرکت یکی هست که ۷۲۰ لیتر بر ساعت ذکر شده (هر ۲ واترپمپ ۲۲ واته سیکه )
پس اگه میخواید همین مارک را بگیرید برای تانکتون خوبه البته کیو۳مناسبتر خواهد بود
Sent from my iPhone using parsipet
ممنونم به خاطر پاسخگوییتون آقای شادکامی.پس اگه میخواید همین مارک را بگیرید برای تانکتون خوبه البته کیو۳مناسبتر خواهد بود
سلام نمیدونم کسی هست به من کمک کنه !؟حقیقتش اسکیمرم الان چند ساعتی میشه که به جای کف جمع کنه داره از لوله خروجی آب اسکیمر حباب میده اونقدر که تو تانکم پر شده از حباب اکسیژن برندش هم ریف اختاپوس int150 ست دوستان اگه تجربه ای در این خصوص دارن اورژانسی کمکم کنن ممنون
کسی نیست ؟این روزا دیگه کسی به پارسی پت سرنمیزنه شانس ما رو باش
دوست عزیز یه عکس از اسکیمرتون وسطح اب سامپ واسکیمر بزارید
سلام امروز صبح که نگاه کردم دیدم دیگه حباب از خروجیش نمیده و خوبشده نمیدونم برای چی اینجوری شده بود فقط الان منتظرم کف جمع کنه البته اینم بگم یه واتر پمپ کوچیک از اینا که برای تاپ فیلتر آکواریوم های آب شیرین میذارن برای انتقال آب به ats تو خونه اسکیمر گذاشتم ممکنه بخاطر واتر پمپ باشه ؟با تشکر از شما
نه نباید بخاطر اون واتر پمپ باشه اگه دوباره اینجور شد عکسش را بگیرید.بنظر من بجای ats یه رفریجیوم راه اندازی کنید کارایی بالاتری دارهسلام امروز صبح که نگاه کردم دیدم دیگه حباب از خروجیش نمیده و خوبشده نمیدونم برای چی اینجوری شده بود فقط الان منتظرم کف جمع کنه البته اینم بگم یه واتر پمپ کوچیک از اینا که برای تاپ فیلتر آکواریوم های آب شیرین میذارن برای انتقال آب به ats تو خونه اسکیمر گذاشتم ممکنه بخاطر واتر پمپ باشه ؟با تشکر از شما
سلام خیلی ممنون از توجهتون خیلی دوست دارم رف راه اندازی کنم اما توی کمدو سامپم کمبود جا دارم خیلی فکر کردم که ببینم چه کار میتونم انجام بدم ولی هنوز به نتیجه ای نرسیدمنه نباید بخاطر اون واتر پمپ باشه اگه دوباره اینجور شد عکسش را بگیرید.بنظر من بجای ats یه رفریجیوم راه اندازی کنید کارایی بالاتری داره
سلام نظر دوستان در مورد اسکیمر jns مدل c0 -1 چیه؟ واسه ریف می خوام
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.