ندیدم حواسم نبوده بهشون شاید جفتگیری کردن .اره ی مدته نزدیک ی هفته یا بیشتر
سلام ..خوبین؟چرا مرغ عشقم نمیره توی لونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ای بابا خیلی شده شکمش باد داره اووووف
سلام، تشكر . هر موقع وقتش بشه ميره . مطمئنيد ورم شكم از بارداريه؟ فعاليت ، مدفوع ، غذاش طبيعيه ؟ بي حال نيست ؟ زور نميزنه ؟ اصلا تا به حال توي لانه رفتن كه بدونيد خوششون مياد يا نه ؟
اها اره ..همه طبیعیه چقد طول میکشه ؟؟؟ لانه هم میره
سلام من دیروز دوتا مرغ عشق گرفتم مرغ عشق ماده خوبه عکس العمل نشون میده ولی نره اصلا هیچ کاری نمیکنه فقط یه گوشه کز میکنه میشینه.میشه کمکم کنید باید چیکار کنم؟؟؟.مرسی که جواب دادین.نه مشکل خاصی نداره ولی تقریبا کم غذا میخوره.آیا به نظر شما نر رو عوض کنم ؟ خواهشن کمکم کنید
نه مشکلی نداره مرغ عشق نرم سالمه ولی تقریبا کم غذا میخوره.اصلا جیک جیک هم نمیکنه.آیا به نظر شما نر رو عوض کنم ؟ خواهشن کمکم کنید![]()
سلام، نرتون شايد بيمار باشه يا تولك رفته و اين مهمه . الان مسئله سلامتيشه نه تعويضش! متاسفانه شرح حال كاملي از وضعيتش ندارم كه بتونم كمكتون كنم.سلام من دیروز دوتا مرغ عشق گرفتم مرغ عشق ماده خوبه عکس العمل نشون میده ولی نره اصلا هیچ کاری نمیکنه فقط یه گوشه کز میکنه میشینه.میشه کمکم کنید باید چیکار کنم؟؟؟.مرسی که جواب دادین.نه مشکل خاصی نداره ولی تقریبا کم غذا میخوره.آیا به نظر شما نر رو عوض کنم ؟ خواهشن کمکم کنید
نه مشکلی نداره مرغ عشق نرم سالمه ولی تقریبا کم غذا میخوره.اصلا جیک جیک هم نمیکنه.آیا به نظر شما نر رو عوض کنم ؟ خواهشن کمکم کنید
اگر سلامتيش براتون أهميت داره كه حتما اينطوره ، مراجعه كنيد متخصص طيور . چون در هر صورت ممكنه اين دو از مدتها پيش جفت بوده باشن و جدا كردنشون صحيح نيست.
دكتر برهاني كيا:
09126166561
خ كبيري/ خ رمضاني/ نبش كوچه بنفشه / پلاك 53
سلام خسته نباشید. من دیروز دوتا مرغ عشق گرفتم مرغ عشق ماده خوبه عکس العمل نشون میده ولی نره اصلا هیچ کاری نمیکنه فقط یه گوشه کز میکنه میشینه.میشه کمکم کنید باید چیکار کنم؟؟؟ممنون که جواب دادین فک کنم اسهاله ولی هیچ کاری نمیکنه حتی جیک جیک هم نمیکنه.چیکار کنم؟؟؟
سلام خسته نباشید. من دیروز دوتا مرغ عشق گرفتم مرغ عشق ماده خوبه عکس العمل نشون میده ولی نره اصلا هیچ کاری نمیکنه فقط یه گوشه کز میکنه میشینه.میشه کمکم کنید باید چیکار کنم؟ فک کنم اسهاله ولی نگرانم کرده حتی جیک جیک هم نمیکنه میشه کمکم کنید؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.