با سلام ديروز مهمون اومد خونمون با طوطيم بازي كردن بعد از رفتن مهمونا به سختي ميومد روي دستم و اصلا دلش نميخواست بياد طرف من وقتي هم ميومد منقارشو يه جوري ميكرد انگار ميخواست گاز بگيره ، گذاشتمش تو قفس ظرفاي غذاشو از جاشون در مياورد پرت ميكرد كف قفس ، دستمو بردم داخل قفس ظرفا رو بزارم سرجاش دوباره منقارشو اون حالتي كرد يه گاز كوچولو گرفت ، صبح حالش خوب بود ولي باز بسختي ميومد روي دستم ، امروز قفس جديد واسش خريدم با كلي امكانات بيشتر نسبت به قفس قبليش ولي بازم زياد باهام دوست نيست مثل قبلا ... نميدونم مشكل چيه !! خيلي ناراحتم كه باهام نيمه قهره [emoji17] چيكار كنم بازم باهام دوست بشه ؟ اين آموزش روي دست اومدن كه فراموشش نميشه ؟ [emoji53]
Sent from my iPhone using Parsipet
سلام از شلوغی و آدمهای جدید ترسیده احتمالا
کمی بهش زمان بدید غذاهایی که دوست داره با دست مرتب بهش بدید یکم که آروم تر شد تمرین رو ادامه بدید
خيلي ممنونم [emoji1317][emoji4]
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app
سلام
دوستان تو این هفته جوجه رزیلا و گرین چیک های من باز میشه چی بهشون بدم خیلی بد غذا هستن ارزن دونه کلا هیچی نمیخورن فقط تخمه میوه جات تخم مرغم بدشون میاد... چیکارشون کنم
سلام ، تغذيه طوطيها با هم تفاوت چنداني نداره . غير از غذاهاي مجاز خودشون ، پلتهاي مخصوص و ويتامينه هست . براي بد غذا بودنشون از روش تركيبي استفاده كنيد.
دانها ، سبزي ، ميوه و غلاتي كه نميخورند رو با مقدار كمي از دانه هاي مورد علاقه مخلوط كنيد . دقت كنيد دانه ها در حجم زياد تهيه نشه ، فقط به اندازه وعده مثلا يكساعتي كه مصرف ميكنند باشه و باقيمانده رو بعد از يكساعت دور بريزيد . يا ٢-٣ساعتي ظروف غذا رو برداريد و به جاي اون ، همين تركيب تهيه شده رو بزاريد و با ترفند هايي مثل بازي كردن ، زماني كه خارج از قفس هستند ، ازين غذاها بعنوان تشويقي استفاده كنيد . البته الان كه تخمگذاري كردن و نميتونيد باهاشون بازي كنيد . اگر به ميوه جات هم علاقه اي ندارن ، حتي با اتصال تكه هاي مختلفش ، چيزي شبيه نردبان يا وسيله بازي درست كنيد كه باهاش موقت سرگرم بشن و درحين بازي بهش نوك بزنن . ولي بعد از دوساعت دور بريزيد .
طوطي من تازگيها خودشو ميخارونه يه چيزاي سفيد كوچولويي مثل شوره ازش ميريزه چيكار كنم ؟ اين بده ؟ [emoji53]
Sent from my iPhone using Parsipet
سلام
نه جای نگرانی نیست
پوست های بدن و غلاف های پر هستن
این گرد ها همیشه باهاشون هست
حمام دادن اون هم در شرایط مناسب کمتر میکنه این پوسته هارو
با سلام ممنون از پاسخگوييتون[emoji1317][emoji4]خيالمو راحت كرديد فكر كردم قارچي شده پوستش[emoji28] ، روزي دوبار ميره حموم خودش ظرف حموم داره روزي دوبار حموم ميره ، البته اصلا از شامپو پرندگان اينا استفاده نميكنم ، فقط آب ، آب رو هم بعد از هر بار حموم عوض ميكنم ، اين كافيه واسه حموم مناسب ؟
خواهش میکنمبا سلام ممنون از پاسخگوييتون[emoji1317][emoji4]خيالمو راحت كرديد فكر كردم قارچي شده پوستش[emoji28] ، روزي دوبار ميره حموم خودش ظرف حموم داره روزي دوبار حموم ميره ، البته اصلا از شامپو پرندگان اينا استفاده نميكنم ، فقط آب ، آب رو هم بعد از هر بار حموم عوض ميكنم ، اين كافيه واسه حموم مناسب ؟
توی تابستون هفته ای یکبار هم کافیه فقط مراقب باشید سرما نخوره
خيلي متشكرم ، [emoji1317][emoji4]
سلام من یه طوطی سرلاکی ملنگو خریدم.الان ۴روزه پیشمه ولی خیلی بی حاله عطسه میکنه.مدفوعش اول سبز روشن بود الان تیره شده.پر روی سرش میریزه.اشتها هم نداره.همش خوابه.نفس هم نمیتونه بکشه خوب.بخور اکالیپتوس دادمش انگار خس خس کردنش کم شد چیکاز کنم الان
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.