باشه ، ممنون از راهنمایتون
Sent from my HTC_M9e using پارسی پت mobile app
باشه ، ممنون از راهنمایتون
سلام يك سوال دارم
پاي يكي از عروس هاي من ضربه خورده و پارو به سوي بالا نگه ميداره كلا كمي كج مي ايسته به نظر شما چكار مي تونم بكنم
Sent from my iPhone using Parsipet
سلام
يه سوالممنون ميشم راهنمايي كنين
عروس من سرماخورده بود داشت كم كم خوب ميشد ولي يهو بدتر شد... دكتر كه بردمش گرفتش به نفساش گوش كرد و بعد گفت اين اصلا مشكل تنفسي داره و اين داروها رو داد
اينا مشكلي ندارن واسه پرنده ها؟؟
شربت كموپروزين روزانه دو قطره
شربت ازيترومايسين هر ١٢ ساعت تا ٧ روز ٥ قطره
يك چهارم قرص پردنيزولون در ابخوريش
ويتامين A+d يك روز در ميان
غير از عطسه هاي زيادش خيليم سرشو تكون ميده...تو نفساش خس خس داره..قشنگ گرفتگي دماغش رو حس ميكنم
سلام ، غير از مورد اول كه انتي هيستامينه و اين گروه دارويي گاهي ممكنه باعث شوك بشه ، مصرف بقيه مشكلي نداره . در مورد اولي هم نگران نباشيد ، اگر ايشون متخصص طيور هستن بهشون اعتماد كنيد. عوارض دارويي يك در هزار پيش مياد و هميشه اتفاق نميوفته.
حركت سرش بخاطر گرفتگي بينيه . در تلاشه كه رفعش كنه .با دستمال بينيشو روزانه تميز كنيد.
سلام
امروز که از خواب پا شدم دیدم چند تا از پر های کوتاه بال عروسم ریخته و یکی از پر های بلند دمش که تهش یکم خونی بود
این طبیعیه ؟
آخه من شنیدم اول پرهای بال کامل میریزه بعد پرهای دم وسینه میرزین!؟
لطفا کمکم کنید. با تشکر
سلام دوستان
من 6 عدد آلبینو حدود بین 4 الی 6 ماهه دارم که از 3 پدر و مادر البینو هستند
و انشاالله میخوام بذارم باهم بزرگ بشن
و در زمان بزرگ شدنشون ایا احتمال داره برادر و خواهر ها با هم جفت بشن ؟ چون یه جایی خوندم جفت شدن برادر و خواهرها باعث ایجاد مشکل در جوجه و نقص های ژنتیکی میشه
. بعد برای 6 عدد عروس هلندی چه قفسی پیشنهاد می کنید
دکتر بردمش بهش دارو داده هنوزم زوده برا خوب شدنش ولی چکارش کنم خیلی دلم میسوزه براش
چکار کنم زود خوب بشه؟
Sent from my SM-J700F using پارسی پت mobile app
ن خیلی پر جنبو جوشه ولی سرما خورده یکم بردمش دکتر قطره ی ویتامین و یک چیز دیگه داد تا حالا یک نوبت خوردن
اسهالش خوب شده بود ولی دوباره شده
دکتر گفت مجاری تنفسیشون مشکل دار
Sent from my SM-J700F using پارسی پت mobile app
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)