صفحه 40 از 105 نخستنخست ... 21222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585990 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 391 به 400 از 1046
    کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبا صبوح نمایش پست ها
    ممنونم
    بله. عکس هموناست
    خودمون هم از دیروز افسرده شدیم. خیلی ناگهانی و ناراحت کننده بود خصوصا برای خود مادر که مدام پریشون بودو ناله میکردو به همراه ما همه جارو میگشتو بو میکشید. همینطوری هم کلا گربه ی افسردیه!!!!!!!!
    اطرافیان به من میگن کار خود مادره که بچه هارو جابه جا میکنه. آخه من اصلا صدای دعوایی نشنیدم. یه ساعت قبل پیشش بودم بچه ها محکم توی بغلش بودن. لونه رو هم کامل پوشونده بودم. دست خودم به سختی داخلش میرفت.نه اثری از خون بود نه بهم ریختگی. همه چیز عادی بود. ولی با اون رفتارا و فاصله ی زمانی ناپدید شدنشون فکر نکنم کار خود مادر باشه. از همون موقع هم از اینجا رفت و امروز چند دقیقه ای پیداش شد که باز داشت حیاطو میگشت.

حالا بعد از این اتفاق چقدر طول میکشه که دوره ی فحلی شروع بشه و بتونه باز باردار بشه؟
    کار ماده نیست. این چه حرفیه؟!!! ماده اگر بچه ها رو جابجا میکرد دلیلی نداشت به این حالت رنجو پریشانی باشه واونها رو تنها نمیزاره و حتما الان کنارشون بود. حتی اگر همه بچه ها رو جابجا کرده باشه و در این فاصله یکی ازاونها رو نر برده باشه میشه گفت مادر دنبال اون بچه میگرده.
    گربه ها طعمه رو جایی که شکار میکنن نمیخورن. جای دورتری میبرن. برداشتن چند نوزاد بی دفاع برای یک نر قوی جثه نه کار سختیه نه بهم ریختگی لازم داره.

هر سه هفته فحل میشن.

کاربر تازه وارد

نوع حیوان خانگی
    پرشين كت
    شماره عضویت
    21014
    سلام سلام، راجب آموزش پرشين كت ميتونين منو راهنمايي كنين؟ ممنونم

Sent from my iPhone using Parsipet

کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    نقل قول نوشته اصلی توسط pegrosh نمایش پست ها
    سلام سلام، راجب آموزش پرشين كت ميتونين منو راهنمايي كنين؟ ممنونم

Sent from my iPhone using Parsipet
    سلام ، سوالتون مبهمه !! اموزش دادن مسئله گسترده ايه ، يكي دو مورد نيست كه در يك جمله خلاصه بشه . چندين مقاله متفاوته.

کاربر موثر

نوع حیوان خانگی
    گربه
    شماره عضویت
    20039
    سلام وعرض ادب
    من قرص آلپرازولام۵% گرفتم لطفا راهنمایی بفرمایین

Sent from my G630-U10 using پارسی پت mobile app

کاربر موثر

نوع حیوان خانگی
    گربه
    شماره عضویت
    20039
    نقل قول نوشته اصلی توسط animal lover نمایش پست ها
    سلام. 2 دهم میلی گرم به ازای هر یک کیلو . اگر مایل بودید وزنشو بفرمایید ، دوز رو خدمتتون عرض میکنم.
    وزن شیپل دوکیلو میشه وحداقل چهار ساعت باید داخل ماشین باشه ممنون[emoji4]

کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    نقل قول نوشته اصلی توسط adasna نمایش پست ها
    وزن شیپل دوکیلو میشه وحداقل چهار ساعت باید داخل ماشین باشه ممنون[emoji4]

سلام. دیروز دوز دارو براتون خصوصی نوشتم

کاربر ساده

نوع حیوان خانگی
    گربه
    شماره عضویت
    20564
    سلام. وقت عزیزان بخیر

گربه ی من که بچه هاشو به تازگی از دست داده حال روحی خوبی نداره. البته قبل از بارداری هم کلا گربه ی عصبی و افسرده ای بود. اما بعد از از دست دادن بچه هاش بدتر شده. بی نهایت لاغر شده، استخون های صورتش بیرون زده. ولی اشتهای خوبی داره ،خصوصا مایعات زیاد میخوره و عطش زیادی داره اما آرومو قرار نداره، خیلی آشفته ست. خیلی هم کم میخوابه. گربه ی دیگم به خاطرش آرامش نداره، با اینکه لونشون عین همه اما مدام میره توی لونه ی اون و به شکل های مختلف اذیتش میکنه. من خیلی بهش میرسم هم از نظر تغذیه هم نوازش. تا وقتی هم کنارش هستم آرومو خوبه فقط نوازش میخواد اما بعدش یهو ....
    کاملا مشخصه طبیعی نیست. حالا میخوام ببینم میتونم داروی آرام بخش یا چیزی که بتونه بهترش کنه استفاده کنم ؟ و چه دارویی؟

کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبا صبوح نمایش پست ها
    سلام. وقت عزیزان بخیر

گربه ی من که بچه هاشو به تازگی از دست داده حال روحی خوبی نداره. البته قبل از بارداری هم کلا گربه ی عصبی و افسرده ای بود. اما بعد از از دست دادن بچه هاش بدتر شده. بی نهایت لاغر شده، استخون های صورتش بیرون زده. ولی اشتهای خوبی داره ،خصوصا مایعات زیاد میخوره و عطش زیادی داره اما آرومو قرار نداره، خیلی آشفته ست. خیلی هم کم میخوابه. گربه ی دیگم به خاطرش آرامش نداره، با اینکه لونشون عین همه اما مدام میره توی لونه ی اون و به شکل های مختلف اذیتش میکنه. من خیلی بهش میرسم هم از نظر تغذیه هم نوازش. تا وقتی هم کنارش هستم آرومو خوبه فقط نوازش میخواد اما بعدش یهو ....
    کاملا مشخصه طبیعی نیست. حالا میخوام ببینم میتونم داروی آرام بخش یا چیزی که بتونه بهترش کنه استفاده کنم ؟ و چه دارویی؟
    سلام ، داروهاي شيميايي عوارض داره و چون گربه به بيرون در رفت و أمده ، با خوردن ارامبخش تمركز و تعادل لازم رو نداره و ممكنه اتفاق بدي بيوفته . در ظرف ابخوردنش كمي سنبل الطيب بريزيد

کاربر موثر

نوع حیوان خانگی
    گربه
    شماره عضویت
    20039
    نقل قول نوشته اصلی توسط animal lover نمایش پست ها
    سلام. دیروز دوز دارو براتون خصوصی نوشتم
    سلام وعرض ادب
    چند دفعه هست که یه گربه غریبه که جثه ای بزرگ داره شیپل رو حسابی ترسونده طوری که حتی برای دفع ادار هم بیرون نمیره باید من خودم باشم تا یه کم نترسه، خیلی مشکل شده ،کاری میشه کرد که ترسش بریزه.یادتونه که این شیپل برای خودش شیطونی؛ بود واز سروکول ملوس بالا میرفت ولی الان حسابی ترسو شده. ممنون از راهنمایی

کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    نقل قول نوشته اصلی توسط adasna نمایش پست ها
    سلام وعرض ادب
    چند دفعه هست که یه گربه غریبه که جثه ای بزرگ داره شیپل رو حسابی ترسونده طوری که حتی برای دفع ادار هم بیرون نمیره باید من خودم باشم تا یه کم نترسه، خیلی مشکل شده ،کاری میشه کرد که ترسش بریزه.یادتونه که این شیپل برای خودش شیطونی؛ بود واز سروکول ملوس بالا میرفت ولی الان حسابی ترسو شده. ممنون از راهنمایی

سلام
    از شما كاري ساخته نيست . اين قوانين طبيعي زندگيشونه . قدرتمندترها براي فراري دادن ضعيفتر ها تلاش ميكنن تا قلمروي اونها رو تصاحب كنن. فقط ميتونم بگم مراقب شيپل باشيد ، اگر احساس ناامني كنه ، بي مقدمه و خيلي ناگهاني شما رو ترك ميكنه. گربه بزرگتر رو در حضور شيپل بترسونيد ولي نه برخورد فيزيكي .

صفحه 40 از 105 نخستنخست ... 21222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585990 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)