از وقتی ضعیف شده سرلاک اگزکت میدم ارزن و تخمه و تخم کتون،گاهی پوست موز و سیب و کاهو وخیار
راستی وقتی روی چوب یا ظرف می ایسته یا خوابه روهر دو تا پا می ایسته و مثله تیک پاهاشو تکون میده،میبره بالا دوباره میذاره
حالت لرز هم داره
حالت روی ظرف بودنش اینطوره که یه طرف ظرف میشیه ولی دمش رو دیواره دیگه ظرفه
حرکت جنسی نمیکنه
سلام
Sent from my SM-G610F using پارسی پت mobile app
من عروس سرلاکی دارم حدوده۳۰روزه
چن روزه غزاش بالای ۳ccمیره بالا میاره
Sent from my SM-G610F using پارسی پت mobile app
پس از نظر عصبي هم مشكل داره ؟!! از اول اينطور بود يا بعد از شروع اسهال يا بعد از مصرف داروهاي سري اول؟
تغذيه اش كه خوب نيست ، بغير از سرلاك . پوست موز يا ميوه هاي ديگه رو خوب شستشو بديد كه الوده نباشه . بيسكوييت مادر با اينكه نسبت به انواع ديگه بيسكوييت ها ، كمي ارزش غذايي بالاتري ولي باز هم نبايد مرتب مصرف بشه ، بخاطر شكر و چربي محدودي كه در تركيباتش به كار رفته . براي طيور مضره .همينطور مصرف روزانه زرده تخم مرغ ، صحيح نيست .
چون تيك عصبي هم به مشكلش اضافه شده ، موضوع يه مقدار جدي تر بايد پيگيري بشه. به غير از مورد انگلي ، سوء جذب و سوء تغذيه كه خدمتتون گفتم كمبود ، e،b و كلسيم ، ضربه هايي كه در حين جاجايي يا پرواز ممكنه دچارش بشه ، مسموميت با فلزات ( كه اين مورد در طيور زينتي بخصوص طوطيها خيلي شايعه ) ، بيماريهاي ويروسي و عفوني مثل كلستريديوم ، كبدي ، كليوي .... در بوجود اومدن عوامل عصبي به همراه اسهال در طوطيها تاثير گذارن.
در قفسش وسيله بازي يا شيء اي كه از فلزات ( هر چند كوچك ) ساخته شده باشه نيست؟ ميله هاي قفسو نميجوه؟ عطش زياد داره ؟ از هيج مكملي استفاده نميكنيد؟
تغذيه عروس هلندي https://www.parsipet.ir/showthread.php?t=27687
https://www.parsipet.ir/showthread.php?t=6152
https://www.parsipet.ir/showthread.php?t=26430
از وقتی دارو(سری اول:فلوکونازول و سیپروفلوکساسین) بهش دادم اینطور شده,دوباره هم که سیپرو را شروع کردم دوباره تیک گرفت بیحال و خواب آلودم هست مدتی که نمیدادم این طور نبود،داروهم نمیدم اسهال میشه،قفسم میجوه ،به فلزات طلایی علاقه داره خیلی با دستبند طلا و استیل طلایی بازی میکنه ،مولتی ویتامین بهش میدم ،اسمش ویتاکید هست،عطشم داره خیلی آب میخوره!
غذا چی بهش بدم خوب همیشه که نمیشه سرلاک بخوره دونه باید بخوره.
دیگه درمونده شدم.یه دکتر بردم قطره 016وب کمپلکس داد گفت یک هفته بده تا اثر فلوکونازول از تنش بره(بعد از اون شب که تا صبح تشنج داشت)خوب بود بعد داروها دوره اش تموم شد اسهال شد...دکتر تا بعد تعطیلات نیست،فروشنده اشم گفت بهش داروی قارچ بده که من سیپرو را شروع کردم اما تیک و خواب آلود شد،اسهالش قط شد .کلا دارو ندم جز اسهال و لرزش مشکلی نداره،وزنشم اسفند86گرم بود الان 90شده
دوست عزيز خيلي كوتاه خدمتتون بگم ، تا قبل از اينكه راجع به تشنج و تيك عصبيش صحبت كنيد ، احتمال وجود أنگل بود ولي الان شرايط فرق ميكنه . بيش ازين ، وقت تلف كردن جايز نيست . با شواهد موجود و علايمي كه فرموديد ( عطش زياد ، بي حالي ، خواب الودگي، تيك عصبي ، جويدن فلزات ، اسهال، لرزش ) كه بر فرض مقداريش به خاطر عوارض دارويي باشه ، احتمالا دچار مسموميت با فلزات شده كه هر چه سريعتر بعد از تعطيلات براي ازمايش خون ، و راديوگرافي مراجعه كنيد . اگر سم وارد خون شده باشه با افزايش گلبولهاي سفيد ( لكوسيتوز) و كمخوني ، مشخص ميشه و اگر هنوز مقداري از الياژ در چينه دان باقي مونده باشه با عكس نوع اون تشخيص و بر أساسش داروي شلاته كننده مرتبط داده ميشه ، طي چندين نوبت .
ولي در كنار اين روشها بخاطر از دست دادن اب بدن ، پرنده با دِهيدراتاسيون ( كم ابي ) مواجه ميشه كه درمانهاي حمايتي از لحاظ تغذيه اي نياز داره ( با كمك شماو راهنماييهاي دامپزشك) و براي اينكه خيالتون از بابت انگل داخلي هم راحت بشه ، ازمايش مدفوع هم انجام بشه بهتره .
سيپروفلوكساسين ، انتي بيوتيك ضد باكتريه ، براي انگل كاربرد نداره ، اگر به اين منظور استفاده ميكنيد !!
در مورد تغذيه هم بله ، دانها از غذاي اصلي طيور هست ، نبايد حذف بشه . و سرلاك يا غذاي ديگري هم جايگزينش نميشه . خواهشا به محض إتمام تعطيلات به كلينيك مجهز براي اين ازمايشات مراجعه كنيد . اگر مسموميت باشه و بازهم زمان رو از دست بديد ، مقدار بيشتري ازاين سم وارد خون شده كه نهايتا به تشنج ، افت فشار و خدايي ناكرده مرگ منجر ميشه .
به هيچ وجه اجازه نديد طلا ، سرب ، ميله هاي قفس ياهر نوع فلز و الياژ ديگه اي رو حتي تفنني بجوه . مسمويت شوخي نيست .
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)