سلام
عروس من دو سه روزی میشه که خودشو میماله به یکی از اسباب بازی هاش! میشینه روش و دمش رو چپ راست میکنه! حس میکنم ژست جفت گیری گرفته انگار!
الان تقریبا یکسالش شده.
براش حتما باید جفت بگیرم یا این کاراش گذرا هست و بیخیال میشه؟
سلام
عروس من دو سه روزی میشه که خودشو میماله به یکی از اسباب بازی هاش! میشینه روش و دمش رو چپ راست میکنه! حس میکنم ژست جفت گیری گرفته انگار!
الان تقریبا یکسالش شده.
براش حتما باید جفت بگیرم یا این کاراش گذرا هست و بیخیال میشه؟
خیلی ممنون از توضیحاتتون...منظورم این بود که جفت داشتن براش الزامی هست؟؟ چون راستش نگهداری دوتا عروس برام یه مقدار سخته.
سلام ، تشخيص دكتر چي بوده كه انرو تجويز كردن؟ اگر اسهالش عفوني باشه طبيعتا نبايد اشتها داشته باشه و كسل و ضعيف و لاغر ميشه . اسهالي كه ناشي از انگل باشه تا زماني كه بهبود پيدا نكنه ادامه خواهد داشت و باعث از دست رفتن املاح بدن ميشه . وضعيت تغذيش چطوره و چي بهش ميديد؟ پودر ors درمان نيست ، فقط براي جبران املاح از دست رفته بدن كاربرد داره . مصرفش مسئله اي نداره .
سلام من اين عروس رو تازه خريدم ميتونيد بهم بگيد چند وقتشه؟؟اگه بايد عكساي ديگه بگيرم بگيد بهم ������
سلام
با اجازه دوستان
حتما واجب نیست براش جفت بگیرید
ولی تجربه شخصی خودم نشون داده نگهداری از دوتا عروس راحت تر از یک عروس هست
اگر نمی تونی برای عروس وقت صرف کنی بگیری بهتره
اگر عروس عادت غذایی خوبی نداره و خیلی چیز هارو نمیخوره میتونی با جفت درستش کنی
به نظر من اگر میتونی از پس مخارج و... بر بیای
و توجه 100% نمیتونی به پرنده بدی بهتره بگیری
هیچ چیز حتی یک صاحب خوب و وقت گذار نمیتونه جای یه جفت برای حیوان بگیره
در نظر داشته باش که بعد از گرفتن جفت توجه عروس از روی شما کم میشه خیلی کم
اگر قصد خرید دارید برای اشنا کردن دو پرنده حتما از دوستان کمک بگیرید
امیدوارم کمکی کرده باشم
فعلا
Sent from my ALE-L21 using پارسی پت mobile app
سلام
مشکلی که من دارم اینه که عروسم خیلی کم روی چوب میشینه...بیشتر مواقع روی ظرف غذا میشینه که داخل تون خرابکاری میکنه و مجبورم تمام غذاهارو دور بریزم
یه مشکل دیگه اینکه فقط ارزن و کتان میخوره و هیچ چیز دیگه ای رو قبول نمیکنه.....از وقتی گرفتمش احساس میکنم لاغر تر شده..دوماهه پیشه منه..البته غذا خوب میخوره و تحرکش هم خوبه
ممنون میشم راهکار بدین.......
![]()
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)