سلام من پنج تا ككا تيل دارم اما هيچ كدوم سيب نميخورن حتي ذرت و سبزيجات چه كار كنم؟
Sent from my iPhone using Parsipet
سلام. انواع ، سبزي ، ميوه و غلاتي كه نميخورند رو به قطعات خيلي كوچك برش بديد و با مقدار كمي از دانه هاشون مخلوط كنيد . دقت كنيد دانه ها در حجم زياد تهيه نشه ، فقط به اندازه وعده مثلا يكساعتي كه مصرف ميكنند باشه و باقيمانده رو بعد از يكساعت دور بريزيد . البته اگر ازين روش كمتر استفاده كنيد بهتره . سعي كنيد با قرار دادن ابميوه به جاي ابخوردن براي يكي دوساعت ( و بعد اب ساده ) ، ميلشون رو به خوردن ميوه جات بيشتر كنيد . و يا ٢-٣ساعتي ظروف غذا رو برداريد و به جاي اون ، تركيبي از ميوه و سبزيجات خرد شده بزاريد يا با ترفند هايي مثل بازي كردن ، زماني كه خارج از قفس هستند ، ازين غذاها بعنوان تشويقي استفاده كنيد . حتي با اتصال تكه هاي مختلف ، چيزي شبيه نردبان يا وسيله بازي درست كني. كه باهاش موقت سرگرم بشن و درحين بازي بهش نوك بزنن . ولي بعد از دوساعت دور بريزيد .
سلام.... من اين ويتامين رو گرفتم، مي خواستم بپرسم كه مشكلي نداره.... پودره كه دامپزشك گفت با اب بدين بهش.....
سلام ، خير اشكالي نداره ، ويتامين كامليه
سلام چه درمانی برای سینه کاردی شدن عروس پیشنهاد میدین؟آیا سرم تایلوزین خوبه آبش بریزم؟
Sent from my C2305 using Parsipet mobile app
میوه را مثل چیپس ببریم و خشک کنیم بدیم عروس.آیا ویتامینهای لازم تامین میشه اینطوری؟
Sent from my C2305 using Parsipet mobile app
سلام
دوست عزیز ، سینه کاردی شدن مسئله کم اهمیتی نیست و یک مورد اورژاتسی در طیور محسوب میشه و نتیجه سوء تغذیه یا یک بیماری عفونیه که منجر به غذا نخوردن یا عدم جذب مواد غذایی میشه. تایلوزین انتی بیوتیکه و خودسرانه نباید استفاده بشه. حتما مراجعه کنید متخصص طیور. اگر مشکلش ناشی از عفونت باشه با توجه به نوع عفونت ، داروی مخصوص تجویز میشه و بر اساس وزن و شدت بیماری به همراه تقویتی. وقت رو تلف نکنید
به خاطر مقدار ابي كه موقع خشك شدن از دست ميده ، خواص ميوه تازه رو نداره ولي در كل خوبه
سلام..... ميشه عكس يه عروس سينه كاردي رو بزارين .... ممنون ميشم....
خيلي ممنونم از راهنماييتون روش خوبي بود
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)