سلام من میخوام یه پرنده از طوطی سانان بگیرم که کم حساسیت زا باشه آخه خواهرم حساسیت داره.
من عاشق ملنگو ام.........میخوام هر چی میخرم جوجه باشه و ارزون..........پیشنهاد شما چیه؟
سلام من میخوام یه پرنده از طوطی سانان بگیرم که کم حساسیت زا باشه آخه خواهرم حساسیت داره.
من عاشق ملنگو ام.........میخوام هر چی میخرم جوجه باشه و ارزون..........پیشنهاد شما چیه؟
سلام
من یه طوطی ملنگو حدودا سه ساله دارم که دوساله پیش خودمه .
از اول بازیگوش بود ولی الان دو هقته است جا به جایی داشتیم و خیلی افسرده شده جوری که همه اش میخوابه یا چرت میزنه
واقعا نگرانشم .
سلام ملنگوم شیش ماه هست نر .... رام ولی از دست فراری ازم میترسه از دستم غدا نمیگیره باید چیکار کنم که بهم ادت کنه باهم دوست بشه هرچیم روی ستم نازش میکنم بوسش میکنم ولی بازم از بقل قفسش رد میشم میترسه یا بیرون قفس میخوام بیاد رو دستم فرار میکنه از دستمم غذا نمیگیره.<br />
ممنون از برنانه خوبتون
Sent from my SM-N920C using Parsipet mobile app
لطفا جواب منو بدید ممنون
سلام.پسرم پاسختون رو توی مقالاتی که لینکشو گذاشتم میتونید پیدا کنید
https://www.parsipet.ir/forumdisplay.php?f=496
اگر به تازگی خریداریش کردید زمان میبره تا باهاتون اشنا بشه. نباید انتظار داشته باشید در مدت کوتاهی کاری که دوست دارید انجام بده. باصبر و حوصله پیش برید. با غذا دادن بیرون از قفس شروع کنید. یعنی وقتی گرسنست روی دستتون غذا بزارید و نگه دارید تا از بین میله ها از دستتون بگیره. هر روز سر ساعت مشخصی اینکارو انجام بدید. بالاخره نزدیک میشه و از دستتون غذا میگیره. بعد از یه مدت همین روش رو وقتی بیرون از قفس هست انجام بدید و هر بار که ازتون غذا گرفت از غذایی که خیلی دوست داره یا تشویقی مخصوص طوطی سانان خیلی کم بهش بدید .وقتی غذا گرفتن رو داخل و خارج از قفس یاد گرفت دیگه نیازی به دادن تشویقی نیست. حتما مقاله ها رو بخونید توضیحات بیشتری داده شده.
سلام ممنون.
ببخشید بازم سوال دارم.
میخواستم بدونم:موز و سیبزمینی ابپز برای طوطی ضرر داره یا نه هر کجا که گشتم پیدا نکردم
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)