من تازه اومدم چجوري بايد سوال كنم كه راهنماييم كنيم؟
من تازه اومدم چجوري بايد سوال كنم كه راهنماييم كنيم؟
همین چیزی که تایپ کردید یک سواله! سوال مربوط به ماهی رو هم همینجوری مطرح کنید.
سلام
سوال مورد نظر تون رو در تاپیک مخصوص بپرسید ومنتظر جواب باشید
مثلا درمورد
تغذیه
روش نگهداری
بیماری
تکثیر و.....
موفق باشید.![]()
سلام خدمت اساتید محترم من پنج تا دیسکس خریدم توی تانک قبلیم که 50*50 بود خیلی عالی بودن تو دستم غذا میخوردن الان که تانکشونو عوض کردم 130*50 گرفتم خیلی استرس دارن وقتی نزدیک تنک میرم سریع قایم میشن غذا هم کم میخورن لطفا راهنماییم کنید ممنون
Sent from my SM-J200H using Parsipet mobile app
در باره این موضوع بار ها تو پارسی پت بحث شده. تعداد دیسکس ها رو باید افزایش بدید. ۵ عدد دیسکس اصلا ایده خوبی نیست و استرس خواهند داشت. مخصوصا اگر حجم آب زیاد باشه و قسمت های تاریک برای پنهان شدن زیاد باشه مشکل بیشتر هم میشه. یک گله حد اقل ۱۰ - ۱۲ تایی توصیه میشه.
موفق باشید
جناب آژیده سلام
وقت بخیرمیخواستم راجب استفاده از داروی پرازی کوانتل و هالامید درتانک اصلی بدونم
من دیسکس هام انتهای بدن خودشون رومیلرزونن وحرکات انفجاری دارن ضمنا صورتشون رو به اشیاء میمالن و تنفس سریع دارن چند نفری پیشهاد استفاده از این داروها رو دادن خواستم نظر شما که تجربه بیشتری دارید رو بدونم
داخل تانک پلکو و کوریدوراس و رامینوز و گیاه دارم
ضمنا هفته گذشته از داروی OF که و یکی از گروهای تلگرامی معرفی شده بود از نواب گرفتم ولی پس از درمان هیچ بهبودی حاصل نشد و فروشنده هم داروی دیگه تجویز کرد انگار دارو نقل و نبات فقط فکر فروش خودشون هستن ......................بگزریم
راستش من زیاد اهل استفاده از دارو نیستم وبیشتر سعی میکنم شرایط آب و تانک رو خوب نگهدارم تا بدن ماهی بتونه با بیماری مقابله کنه (البته تو بعضی از موارد)
از طولانی شدن مطلب پوزش میخوام
سلام و احترام
کلا ایده خوبی نیست که سوالات مربوط به بیماری ماهی رو از ۱۰ جا سوال کنید و همه درمان ها رو هم تست کنید!
https://www.parsipet.ir/showthread.php?t=10542
تاپیک فوق رو بخونید. تا دلیلش معلوم نشه دارویی هم نمیشه پیشنهاد کرد.
موفق باشید
کاملا با نظر شما موافقم اینو بزارید پای علاقه و حساسیت زیاد و نگرانی و نیز عدم دریافت جواب مناسب ولی انصافا اینجا خیلی بهتره گروهای تلگرامیه
در هر حال بفرمایید من دقیقا چه باید بکنم لازم باشه فیلم هم ارسال میکنم از آب آر او و آب دپو شده شهری با هوا دهی+ سیو کننده هم دما و با پی اچ و تی دی اس مساوی سیفون انجام میدم
از دیشب دما رو 30 گذاشتم
عکس و فیلم دیسکس ها رو بزارید، لطفا کاملا واضح و از جهات گوناگون باشه و کل تانک و دکور و نور و تک تک ماهی های تانک توش مشخص باشن.
تاریخچه مفیدی از تانک و ماهی ها شامل زمان معرفی شدن ماهی ها به تانک و غیره رو هم ذکر کنید.
فیلتراسیون، وضعیت سیفون و سیکل و دارو هایی که زدید و روش هایی که تست کردید. غذایی دیسکس ها و سایر مواردی که میتونه کمک کنه هم در پست وجود داشته باشه.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من ۱۰ روز پیش ۶ تا دیسکس خریدم دو بارم ابشونو سیفون کردم بعد آخرین سیفون که دو روز پیش بود ماهی ها توی گوشه ی تانک جمع شدن درجا بالا میزنن و اصلا به حرکت دست اهمیت نمیدن غذا هم نمیخورن اینم بگم آبی که ریختم تانک بعد سیفون هم دما نبود ۲ درجه اینا دماشونو آورد پایین ولی کلر اینا نداشتت (ضد کلر و ضد استرس ریخته بودم)الان هم چراغ هاشونو خاموش کردم دماشونم تا ۳۲ بردم بالا دو قاشقم نمک ریختم ابعاد تانکمم 90×30×60 هست از آب شهری هم استفاده کردم
Sent from my SM-N910C using Parsipet mobile app
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)