سلام.متاسفانه نتونستم عکس جوجه ها ببینم.ولی یه سوال داشتم مشکل کچلی لوتینوی شما حل شد؟من یه لوتینو گرفتم ۳۵روزه.الان کل بدنش پر دراورده بجز سرش(تاجش کامله) منکه به کل نامید شدم.خوب میشه؟
سلام.متاسفانه نتونستم عکس جوجه ها ببینم.ولی یه سوال داشتم مشکل کچلی لوتینوی شما حل شد؟من یه لوتینو گرفتم ۳۵روزه.الان کل بدنش پر دراورده بجز سرش(تاجش کامله) منکه به کل نامید شدم.خوب میشه؟
سلام کسی قیمت طوطی ملنگو سبز رو داره!
Sent from my HUAWEI Y600-U20 using Parsipet mobile app
سلام این هم عکس دوست گرامی در ضمن قفس رو هم عوض کردم این خوبه !
سلام ، پرنده اولي نر و دومي ماده است . ولي تشخيص جنسيت به اين سادگي نيست و تا قبل از بلوغ كه پرها و صوت كامل و ثابت بشه حدسي و بر أساس مشاهدات ظاهريه. روش دقيقتر ازمايش dnaو سونو گرافيه. نر و ماده از سن ٥-٦ شروع به ريزه خواني ميكنن. نرها منظمتر و ماده ها بي نظم تر . اون أوازي هم كه شنيديد اواز بعد از بلوغ نبوده كه مشخص كنه نر هست. ريزه خواني ماده ، قبل از بالغ شدنه .
قفس بد نيست ولي امكانات و بهداشتش رعايت نشده.
خب شهر ما کسی به سمت طوطی نمیره اکثرا مرغ عشق و قناری و فنچ دارن برای همین میگن قفس طوطی زیاد طالب نداره خب برای بهداشت چیکار باید کنم
طالب نداره ولي ناياب كه نيست .هر چه قفس و محل نگهداري وسيعتر باشه عروسهاتون احساس راحتي ميكنن. مطلبي كه فراموش مردم بگم ، اگر شما از جوجگي دو عروس رو در كنار هم نگهداري مي كنيد ، انتظار نداشته باشيد در اينده حتما جفت بشن. طوطيها پرنده هاي سختگيري در انتخاب جفت هستن و بعد از بلوغ ، جفتشون رو با سليقه خودشو و از بين جمع انتخاب ميكنن. بنابراين اگر ديديد نوك به نوك شدن، به هم غذا دادن ، يا پرهاي همديگه رو مرتب ميكردند دليل بر جفت بودن نيست. وقتي بهم تمايل نشون ميدن كه جفتگيري كنن و موفقيت اميز و با رضايت طرفين باشه نه درگيري...
براي نظافت هم كه مشخصه، كف قفس روزي دوبار ، ظروف و چوبهاي نشيمن هفته اي سه بار تميز بشه . چون شهر مرطوبي هم زندگي ميكنيد ، درصد ابتلا به قارچ در طيور و حيوانات زياده . ضمنا چوبها اصلا مناسب نيستن. و به دليل رطوبت بالا ممكنه زودتر الوده بشه و قارچ بين منافذش نفوذ كنه .يكدست ، صيقل داده و در قطر يكنواخت نيست . انحنا داره و پنجه هاشونو اذيت ميكنه. به نظر مياد بين ميله ها به درستي فيكس نشده و ممكنه با هر بار پريدنشون جابه جا بشه ، چون قطر لازم رو نداره . از ني هاي نشيمن پلاستيكي استفاده كنيد كه قابل شستشو هست و كمتر الوده ميشن .
قفس رو در ارتفاع مناسب و با شرايط أيمن نصب كنيد نه روي زمين . اطرافشون باز باشه كه بتونن با ارامش محيط رو ببينن . به نظر مياد داخل انباري و روي زمين هستن ، و حجم وسايلي كه اطرافشونه بيشتر به ايجاد حس زنداني بودن و افسردگي يك پرنده كمك ميكنه . اين امكانات أوليه و اصولي، اگر رعايت بشه به سلامت و شادابي خودشون ارزش داديد .
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)