یعنی خوردتش خیلی هم رفتارش عادیه
یعنی خوردتش خیلی هم رفتارش عادیه
سلام و با اجازه
یه همچین مشکلی برای من پیش اومد
5 دقیقه چینه دان آروم بمال ببین میتونه بالا بیار
نتونست ببر پیش دام پزشک اونا شاید بتونن
خدا کنه نرفته باشه تو چین دان که باید جراحی بشه
برای من بردم دامپزشک چین دان مالش داد دید بالا نیاورد گفت باید جراحی بشه بیهوش کردن اعضای داخلی بدنش شل شد تونستن در بیارم
خودتون اصلا تلاش نکنید چون تو موقع هوشیاری در بیاری احتمال مرگ جوجه زیاده
انشاا... بدون درد و خونریزی در بیاد
Sent from my ALE-L21 using Parsipet mobile app
یواش یواش به خاطر پلاستیک بودنش رفتارش تغییر میکنه
براي مورد اول كه نميتونيد كاري كنيدچون تخم توي شكم شكل گرفته . براي مورد دوم هم تا زماني كه نر اقدام به جفتگيري نكرده ميتونه كنار ماده باشه ، در غير اينصورت مجبوريد از ماده جداش كنيد
متولد:26 آبان
توي خصوصي خدمتتون گفتم
٥سانت؟!! چرا مراقب نبوديد ؟!!اگر شانس بياره برگردونه . همين اتفاقات در اينده زخمهاي چينه دان ايجاد ميكنه كه عفونت ناشي از اون باعث انسداد و مرگ جوجه ميشه همينطور كه اقا امير گفتند چينه دان رو مالش بديد از پايين به بالا ، . دهانشو باز نگه داريد با چراغ قوه نگاه كنيد اگر ديده ميشه ، خيلي اهسته با پنس بياريد بيرون . اگر نميتونيد يا ممكنه پنس جدار مري رو زخمي كنه و يا باعث خفگيش بشيد ببريدش سريعا دامپزشك .
سلام و خسته نباشید
اگر تخم هایی که ماده داره روش میخوابه بردارم باعث گذاشتن دوباره تخم و یا باعث افسردگی نمیشه ؟
2 تا از تخم ها سیاه شدنسلام و خسته نباشید
اگر تخم هایی که ماده داره روش میخوابه بردارم باعث گذاشتن دوباره تخم و یا باعث افسردگی نمیشه ؟
سلام ممنون . تخمهاي نطفه دارو برداريد ؟ كار درستي نيست ، بله افسرده ميشه .سلام و خسته نباشید
تخمهاي سياه رو ميتونيد برداريد خراب شدن.
منتظر بمونم بقیه هم سیاه بشه بعد بردارم؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.