ميشه اصلا نپوشونيم؟يه چيز ديگه تواين دوروز تنها بوده اكثر اوقات
Sent from my iPhone using Parsipet
ميشه اصلا نپوشونيم؟يه چيز ديگه تواين دوروز تنها بوده اكثر اوقات
اصلانميزاره نوازشش كنم.غذاهم كه ميگرفت دور ميشد و ميخورد
الان كه ميخواستم بخوابم چراغ رو خاموش كردم متوجه شدم از خاموش كردن و روشن كردن چراغ خيلي ميترسه
میشه ولی باید تاریکی کامل رو داشته باشه ، محیطش سرد نباشه و موقع استراحت سروصدایی نباشه.
خب پس اینم یه عامل دیگست. هر تغییر در وضعیتش حساسش میکنه . باید بیشتر مراعات کنید
یه مقدار به تربیت ابتداییش برمیگرده. اگر از دوران جوجگی خوب اموزش نبینه ، باید و نبایدها رو یادنگیره و محبت لازم رو دریافت نکنه ، تغییرش در سنین بالاتر مشکله. اساس اموزش ، محبت ، صبر و ممارسته. حیوانات واکنش متقابل نسبت به برخورد و رفتارهای ما نشون میدن و همه رو درک میکنن که این عکس العمل میتونه پرخاشگری، بی اعتنایی و یا افسردگی باشه. اگر به خواسته ها و نیازهاشون اهمیت داده بشه مشکل رفتاری پیش نمیاد
اقا لوکاس منم از صبح بیدار که میشه بهش غذا میدم میرم میاد بیرون قفس تا شب ساعت 9 که میخوابونمش رو قفسشم کلی اسباب بازی چوب طبیعی داره که پدر همرو در اورده همه وسایل بازیشو میجوه ولی اصلا از اون محدوده خودش بیرون نمیره فقط همونجا بازی میکنه چرت میزنه و خرابکاری برده بودم دکتر میگفت باید نهایتا سه ساعت بیرون قفس باشه. درسته حرف دکتر؟؟؟ و اینکه بعضی موقع ها نزدیک دو دقیقه شروع میکنه حرف زدن که معلول نیست چی میگه ولی عاشق حرف زدنشم میشه کاری کرد بیشتر حرف بزنه البته حرف که میگم همین غور غوری که میکنه؟
Sent from my C6902 using Parsipet mobile app
مرسی از جواب بابت ملایمت خیلی زیاد اروم این کارو میکنم کلی غوربون صدقش میرم تغریبا دیگه عادت کرده که روشو میپوشونم دیگه نمی ترسه تازه بعضی موقع چنتا تخمه براش میریزم قبل خواب بعد که تاریک میکنم رو قفسو میپوشونم شروع میکنه اون چنتا تخمه خوردن
Sent from my C6902 using Parsipet mobile app
سلام دوستان خسته نباشید
من تازه این انجمن رو پیدا کردم
من دارم برنامه ریزی می کنم که بین طوطی معمولی یا شاه طوطی یکیشون رو خرید کنم
من می خوام جوجه گوشتی بخرم که خودم بهش غذا بدم و بزرگش کنم
من ساکن اصفهان هستم و سوالم اینه که جوجه سرلاکی که من میخوام بخرم چه موقعی باید اقدام کنم؟
و اینکه قیمت جوجه شاه طوطی و معمولی چقدر هست؟ و آیا اینکه اساتید اصفهانی جای خاصی رو پیشنهاد می کنن که از اونجا بخرم
ممنون
ملنگو من پرهاي سينش مرتب نيست از همون روز كه خريدمش اينجور بوده.مشكل داره؟ه
رفيق اصفهان برو سبزه ميدون گيرت مياد
موز براي طوطي خوبه؟ادمين من دوباره از صفر شروع كردم براي اينكه غذا از دستم بگيره با تخمه و پسته موفق شدم ولي ميگيره ميره اونور ميخوره
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)