ممنون یعنی درچه کاری خودشو ناتوان ببینه!؟
Sent from my G630-U10 using Parsipet mobile app
ممنون یعنی درچه کاری خودشو ناتوان ببینه!؟
در مقابل حفظ قلمرو . فکر میکنه گربه جدید قلمروی اونو اشغال کرده.
یقینا اینجوری شده حتی ازدست منم دیگه فرارمیکنه فکر کنم اگه بخاطر غذا نبود میرفت فعلا که بامنم قهر کرده طرفم نمیاد دارم پشیمون میشم ازکاری که به خاطر تنهایش انجام دادم!!؟
بفرمایین چرا در حالیکه گربه من هم بزگتره هم قلمرو برای اون بوده خودشو کنارکشیده وجاشو داده به گربه مهمان
آیا میشه کاری کرد که ایندو بهم نزدیکشن
پشيمون نباشيد ، شما به گربه كوچكتر و ناتوان تري پناه داديد و اين ارزشش بيشتره. يه مدت براي جلب توجه شما باهاتون به همين شكل رفتار ميكنه . اگه محبتتون بهش كم نشه و ببينه مثل قبل مورد توجهتونه دوباره قدرت ميگيره براي بيرون كردن اون زبون بسته . در حضورش به گربه مهمان محبت نكنيد ولي پنهاني ، حتما نوازشش كنيدیقینا اینجوری شده حتی ازدست منم دیگه فرارمیکنه فکر کنم اگه بخاطر غذا نبود میرفت فعلا که بامنم قهر کرده طرفم نمیاد دارم پشیمون میشم ازکاری که به خاطر تنهایش انجام دادم!!؟
فعلا توي شوكه و دنبال راه حل . داره همه جوانب رو بررسي ميكنه ، ببينه رقيبش تا چه حد براي بدست اوردن قلمرو تلاش ميكنه .بفرمایین چرا در حالیکه گربه من هم بزگتره هم قلمرو برای اون بوده خودشو کنارکشیده وجاشو داده به گربه مهمان
خير ، دوستيشون بستگي به نظرخودشون داره . اگر هر دو ماده باشند سازگاري ندارن ولي احتمال دوستي يك نر و يك ماده بيشتره . در اين مورد انسان نميتونه دخالت كنه . شما فقط ميتونيد جاي خواب و ظروفشون جدا كنيد و محبت رو بين هر دو عادلانه تقسيم كنيد ولي دور ازچشم ديگري .
لطفا سوالهاي بعدي رو در اين تاپيك بپرسيد http://www.parsipet.ir/showthread.php?t=75 و از أيجاد پستهاي مكرر خودداري كنيد ، در يك پست سوال كنيد كه نظم تاپيك به هم نريزه . متشكرم![]()
حتما ؛ببخشین من امروز خیلی مزاحم شما شدم
اینجا هیچیک از کاربران برای پاسخگویان مزاحمت ایجاد نمیکنن
لطفا نفرمایین اینرو.
خیلی هم خوشحال میشیم ما حامیان حیوانات که به شما پت هاتون کمک کنیم.
Sent from my K00E using Tapatalk
خواهش ميكنم دوست عزيز . وظيفه همه ما خدمت به مخلوقات خداست ، انسان ، حيوان ، گياهان همه افريده خدا هستن و دِيني به گردن داريم ، هر كسي از هر طريقي كه در توانش هست![]()
امروز برایت اینگونه دعا کردم
خدایا جز به خودت به دیگری واگذارش نکن
پروردگاراوتویی "پس قرارده بی نیازی در نفسش
یقین دردلش ، اخلاص در کردارش،روشنی در دیده اش
بصیرت در قلبش وپر روزی وبرکت در زندگیش,
آمین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.