سلام موتاسیون ربطی به تربیت و رامی نداره، رنگشون سلیقه ای هست، هر کس یک موتاسیون رو دوست داره خاکستری،لوتینو یا غیره
بهتره جوجه تازه دونخور شده تهیه کنید
Sent from my D6503 using parsipet mobile app
سلام و خسته نباشید
من از موقع که عروس هلندی جفت خوردن اسباب بازی برداشتم میخواستم بدونم میشه براشون اسباب بازی دوباره بزارم یا نه؟
ممنون
Sent from my ALE-L21 using Parsipet mobile app
یه سوال دیگه
مدفوع عروس ماده یه کمی شل و زیاد شده
تو این دوران طبیعیه؟(جفتگیری)
Sent from my ALE-L21 using Parsipet mobile app
سلام من یه عروس دارم بهم گفتن چهار ماهشه حالا نمیدون تو یه فیلم دیدم گفت اول دستتونو ببرین تو قفس تا عادت کنه من الا دستمو میبرم تکون نمیخوره فقط با یه صدای هیس کردن میفهمونه ترسیده غذای مورد علاقشو نمیدونم چون سیب گذاشتم نخورد و....نخورد فقط ارزن میخوره به نظر شمت بخاطر چیه باید یه غذای مورد علاقه داشته باشه که بشه باهاش تشویقش کرد رشفه داد دستیش کرد به نظر شما برا دستی کردنش چیکار کنم؟؟؟
سلام. درمورد تغذیه لطفا چند پست قبل رو مطالعه بفرمایید. خیلی مهمه که صحیح تغذیه بشن. دادن ارزن ، به تنهایی نیاز بدنش رو تامین نمیکنه.
برای دستی کردنش هم عجله نکنید. یکی دوهفته اجازه بدید با محیط جدید و شما اشنا بشه. و بعد کم کم غذا دادن با دست رو شروع کنید. بهتر بود از دوماهگی خریداری میکردید که راحتتر باهاتون کنار میومد . از ابتدا هم با دادن تشویقی مثل تخمه که غذای مورد علاقه عروسهاست شروع نکنید به دو دلیل :
1_ تخمه بشدت چربه و مصرف بیش از حدش غیر ازچاقی، باعث بیماریهای مختلف مثل مشکلات کبدی میشه . خیلی محدود باید در اختیارش باشه .به اندازه ای که بشه ازش به عنوان تشویقی برای دستی کردن و یا پاداش کاردرستش استفاده کرد
2_عادت میکنه ودیگه سمت غذاها و دانهای روتینش نمیره و این تغییر روند ، بیمار ، کم اشتها و ضعیفش میکنه.
با سلام و خسته نباشید.
این روشی که شما اشاره کردید بهش مخصوص جفت زدن قناریه و تو عروس نه تنها خوب نیست بلکه باعث جفت نشدن نیز میشه.
این روش از نظر اکثر تکثیر کنندگان یه روش کورکورانست. و من پیشنهاد نمیکنم استفاده کنید. خودم هم به هیچ روش از این روش استفاده نمیکنم و نخواهم کرد.
ممنون
سلام ، تشكر
اگر دقت كرده باشيد اين يكي از سه روشي هست كه براي جفت زدن طيور به كار ميره ، فرقي نميكنه قناري باشه يا فنچ يا عروس ... و اتفاقا اكثر دارندگان عروس ، از اين راه نتيجه گرفتند. من كه تا به حال نشنيدم به اين روشي كه پيشنهاد خودشون هست عنوان كوركورانه داده باشند!! شما ميتونيد درباره راهكار هاي جامع تكثير طيور در سايتهاي علمي معتبر تحقيق كنيد . مقاله هاي بسياري هست ( نه هر مقاله اي) .
اگر عروسهاي زيادي در اختيار باشه ، در اونصورت ميشه از بين جمع جفت دلخواه خودشون رو پيدا كنن . ولي براي كساني كه پرورش دهنده نيستند بهترين روش به توصيه صاحبان همينه . چون فرصت اشنايي به هر دو داده ميشه و اگر جفت هم بوده باشند ، شرايط براي اماده سازي فراهم ميشه .
ساختار و واكنشهاي توليد مثلي و تحريكاتش در طيور با انسان متفاوته . مثلا غده پينه ال كه در طيور و ساير حيوانات كنترل عملكرد جنسي رو به عهده داره ، در انسان اينگونه نيست يا دست كم هنوز مشخص نشده .
بودن نر و ماده از ابتدا در كنار هم ، نه تنها در بيشتر مواقع باعث اماده سازيشون نميشه بلكه يه جور عادت به شرايط تحميل شده پيدا ميكنن . نياز به محرك دارند كه اين محرك ميتونه شنيدن صداي جنس مخالف ( امادگي أوليه ) و ديدنش ( امادگي ثانويه ) باشه . انتخاب بايد دوطرفه باشه . عروس ممكنه به جفت انتخابي علاقه اي نداشته باشه و ديده شده كه حتي تا مدتها ، با توجه به تلاش صاحبان جفت نشدند . بنابراين ، جداسازي در اين زمان لازمه ، بخصوص براي پرنده هايي كه با وجود بودن كنار هم در مدت زمان زياد ، در دوران جفتگيري به سختي اماده و جفت ميشن . و ميبينيم كه گاهي هر دو اماده و سلامت هستن ولي جفتگيري انجام نميشه و با تعويض يكي ، به راحتي اين عمل اتفاق ميوفته . گاهي نر و ماده مدتها در كنار هم زندگي ميكنن ولي جفتگيري صورت نميگيره . در حقيقت اصلا جفت نيستند ، چون انتخاب ما باعث تحميل شرايط به اونها شده . حق هر موجوديه كه جفتش رو خودش انتخاب كنه . و جداسازي فرصت رو براي اين انتخاب به طرفين ميده و تأثيرات مثبت زيادي به لحاظ روحي و جسمي بر عملكرد صحيح و موفقيت أميز در طي اين دوران براي پرنده داره. موفق باشيد
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)