لطف فرمودین کلا روزی سه بار بیشتر باید بهش غذا داد یه سوال دیگه دارم اینکه شبها هم توی جای خودش نمی خوابه نتونستم بفهم کجا میره این کارش برای چیه
بازم ممنونم وشب بخیر
Sent from my G630-U10 using Parsipet mobile app
سلام عرض ادب
دوست عزیز درحالیکه گربه من همجوره بامن کنار اومده ولی هنوز حاضر نمیشه بیاد داخل خونه الان براش یه جا درست کردم روی پشت بام ولی چن وقت دیگه که زمستونه چیکار باید کرد آیا سردش نمیشه سرما نمیخوره
خیلی ممنون از راهنمایی شما
اگه خواستین هزینتون کمتر بشه میتونین مرغ و مقداری سیبزمینی و کمی نمک بپزید و ب گربه بدین. من به همه گربه هام همین ترکیب رو میدم و کاملا علاقه نشون میدن و سالمن و خوب رشد میکنن
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام ، گربه هايي كه از اول در محيط منزل بزرگ نشدن علاقه اي به اسارت داخل منزل نشون نميدن ( ببخشيد اين واژه رو به كار ميبرم ، نسبت به محيط ازادِ بيرون عرض ميكنم )
از طرفي بخاطر دوران بلوغ و فحلش كمي سركش و لجوجه كه طبيعيه و تا زماني كه خودش نخواد نميتونيد به جايگاه خاصي عادتش بديد. شما فقط يك محيط گرم و امن ( در حياط) براش فراهم كنيد هر موقع مايل بود ازش استفاده ميكنه . ممكنه تادو سه ماه ديگه براي زايمان انتخابش كنه . اونموقع علاوه بر خودش ٣-٤ توله كوچك هم كه مراقبت سختي لازم دارن به جمعتون اضافه ميشه و جايگاه بزرگتري نياز داره![]()
سلام ، ممنون از توصيه خوبتون ، غذايي كه بهشون ميديد مقويه ولي بيشتر براي توله هاي جوان ، مادران و گربه هاي كه پا به ميانسالي نگذاشتن مفيده . مرغ حاوي پروتئينه و استفاده بيش از حدش باعث اسيب كليه ها ميشه . البته غذاي سالم و خوبيه و ميشه حتي تا اخر عمر مصرف كنن . ولي براي گربه هاي مسن و اونهايي كه فعاليتي ندارند ، تعداد وعده هاي كمتري بايد در نظر گرفت و غذاهاي سبك تري در كنارش به كار برد . كه علاوه بر سلامتي ، ويتامينها ، مواد معدني و املاح لازم ديگه هم به بدنشون برسه . شير و لبنيات فراموش نشه .
خیلی ممنون از راهنمایی شما خسته نباشین
شیر نمیخوره درحالیکه قبلا میخوردولی دوسه بار بهش خامه دادم که خیلی دوس داره ازاین کیک یزدیا هم خیلی دوس داره
سپاسگزارم از حسن توجه شما تمام دستورات اطاعت میشود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)