سلام مجدد به همه یک اشتباهی که من کردم این بود که چسب درزگیری سامپ رو زدم و با دست چسبهای اضافه داخل رو کشیدم الان که چسبها خشک شده چطوری باید چسب اصلی رو بزنم روی همونا باید بزنم یا باید اونارو با کاتر ببرم؟
لطفا سریع راهنماییم کنید ممنون
سلام مجدد به همه یک اشتباهی که من کردم این بود که چسب درزگیری سامپ رو زدم و با دست چسبهای اضافه داخل رو کشیدم الان که چسبها خشک شده چطوری باید چسب اصلی رو بزنم روی همونا باید بزنم یا باید اونارو با کاتر ببرم؟
لطفا سریع راهنماییم کنید ممنون
اشکالی نداره . چسب اصلی رو بزن و با یه کارت ویزیت صافش کن . اگه میخوای تمیز در بیاد از گوشه ها به فاصله 2 سانت چسب کاغذی بزن تا بعد بتونی چسب کاغذی رو بکنی و چسب به همه جا مالیده نشه . تو گوگل سرچ کن نحوه چسباندن آکواریوم و عکسها رو نگا کن کمکت میکنه بهتر کار کنی ...
ویرایش توسط Mohammad.p : 19th September 2016 در ساعت 11:19 PM
ممنون از پاسخهاتون
چسب کاغذی از هرطرف به فاصله دو سانت زدم و با کارت هدیه بانکی که اونم از هرطرف دو سانت بریده شده بود درست کردم
یکم چسبهای اضافه رو با کاتر بریدم و بعد چسب اصلی رو زدم و چسبها رو صاف کردم با کارت و چسبهای کاغذی رو کندم خیلی یه دست و میزون شد انشالله عکسهاشم میزارم و چند روز بزارم خشک بسه و ابگیری کنم و چند روزی پر اب بمونه مشکلی نداشت استفاده کنم
تو این فاصله هم مشغول تانک اصلی میشم به امید خدا
فقط برای این سامپ حدود سه تا چسب سیستا مصرف شد
Sent from my HTC One_M8 using Parsipet mobile app
دوستان نظرتون راجع به این واتر پمپ چیه؟
به نظرتون مناسبه برای اکواریوم من؟
http://nasimeyas.com/product/2716/%D...88%D8%A8%D9%88
دوست عزیز واتر پمپ های سوبو چندتا مشکل دارند که نمیشه بیخیالش شد البته من قبلا میگفتم عمرو قیمتش خوبه بهمین خاطر میگفتند دوستان استفاده کنند ولی چند وقت پیشتر فهمیدم که اصلا مناسب نیستند چون متوجه شدم گرمای زیادی تولید میکنه علاوه بر اون مصرف برق زیاد ،فضای زیاد وهمچنین صدای زیادی داره البته این مدل فکر کنم جدیدتر باشه وبهتر شده باشه ولی میتونید در حدود همین قیمت یه مارک نسبتا خوب بگیرید
ممنون از پاسختون
این مدل گرید A هست که فکر کنم کیفیتش بهتر باشه و جدیدتر هست ضمن اینکه مصرفش 65 وات هست
میشه لطفا واتر پمپ مناسب معرفی کنید ممنون میشم
دوست عزیز بابل مگاس وریو واترپمپهای خوبیه وقیمت مناسبی هم داره
Sent from my iPhone using parsipet
دوستان راهنمایی کنید لطفا
سلام
دوستان یک راهنماییم کنید
اول بابت مطلب بالا
دوم اینکه سامپ اگر به این صورت تقسیم بشه مشکلی نداره
ابعاد کلی سامپ طول 80 عرض50 ارتفاع 50
خونه اول 12 سانت برای فیلتر ساکس
خونه دوم 25 سانت برای اسکیمر و...
خونه سوم از وسط عرضی نصف میشه برای رف و واتر پمپ
درواقع میشه 40 در 25 برای رف و 40 در25 برای واتر پمپ
اب از زیر خونه اول میاد به خونه اسکیمر و از بالا میریزه تو رف و باز از بالا میریزه تو خونه واتر پمپ
ارتفاع هم 40 میخوام در نظر بگیرم برای تقسیمات لطفا راهنمایی کنید
ممنون
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)