سلام شما که زحمت کشیدی به من جواب دادین خب کاشکی پاسخ سوال هام رو هم میگفتید! منظورم این نیست که اصلا شرط هارو نداشته باشه اصلا اون شرط ها را با صحبت با مادرم حل کردم و الان مشکلی نیست فقط میخوام به سوالم جواب بدین لطفا
سوال هم اینه اگه من دو تا جوجه دستی یکی ماده و دیگری نر بخرم تا وقتی نیستم تنها نباشند !و از اول هر دو دستی باشند وقتی بزارمش ن پیش هم وحشی میشن ؟
(تمام مراحل آشنایی رو خوندم)برای این میخوام دو تا بگیرم که وقتی من نیستم تنها نباشند و در واقع یکی برای من میشه یکی برای خواهرم اما تو یه قفس .
اصلا چنین چیزی امکان داره؟
اگه سوالات پست قبلم هم جواب بدین ممنون میشمم
ویرایش توسط علی وبلفی : 5th August 2016 در ساعت 10:41 AM
عروس من تنهاس....روزی همون هشت نه ساعت رو که من خونه نیستم تنها میمونه...هرچند اعضای خونه در حال رفت و آمد هستن پیشش و تا امروز مشکلی پیش نیومده.
به همه ی اعضای خونه میتونه عادت کنه و مشکلی نیست.
ولی روزی حتما چند دقیقه بیارش بیرون و باهاش بازی کن اگه تنها هست....نهایت نیم ساعت هم کافیه.
دو تا باشه بهتره ولی مسلما کثیف کاری و ..... دوبل میشه.
در کل نگهداری هر حیوانی نیاز به وقت گذاشتن داره....باید مراقبش باشی به نظافتش برسی.
یعنی هیچ راهی وجود نداره؟خب اگه دوتا شون هم جنس بشن وقتی بزرگ بشن با هم میسازن؟ من اصلا قصدم جوجه کشی نیست فقط تنها نبودن پرنده هست .
بعد چطور باید فهمید جوجه تازه دون خور شده هستند؟
ویرایش توسط علی وبلفی : 5th August 2016 در ساعت 11:16 AM
نه مشکلی پیش نمیاد
تا چهار ماهگی نمیشه جنسیتشون رو تشخیص داد و فقط در حد حدس هست
Sent from my D6503 using parsipet mobile app
با سلام به دوستان عزیز
یک جفت عروس هلندی دارم که تازگی ها نر خیلی میخونه ( مثلا روزی 5 الی 6 بار اون هم ممتد و زیاد )
آیا به نظرتون الان لونه بزارم و آیا این علایم اماده بودن است ؟؟؟؟
با تشکر
ویرایش توسط amirkaffash : 5th August 2016 در ساعت 05:21 PM
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)