سلام. یکی از عروسام معلوم نیست شاهپرش شیف زده یا شکسته. وقتی بال میزنه خون راه میافته. بتادین زدم. هنوز بند نیومده. خودشم هی میاد پرآرایی کنه اون شاهپراش رو دستکاری میکنه. خونی میشه نکش. چکار کنم؟
Sent from my iPhone using parsipet
سلام. یکی از عروسام معلوم نیست شاهپرش شیف زده یا شکسته. وقتی بال میزنه خون راه میافته. بتادین زدم. هنوز بند نیومده. خودشم هی میاد پرآرایی کنه اون شاهپراش رو دستکاری میکنه. خونی میشه نکش. چکار کنم؟
Sent from my iPhone using parsipet
بله شما باید اون پر رو بکشی تا یه پره دیگه دربیاد
سلام دیروز رفتم بازار پرندگان تهران......... از شیر مرغ تا جون آدمیزاد وجود داشت ......چند تا جوجه کاسکو بود که میگفت 1300.......ولی چون اینجا جای عروسه پس ولش .......یه جفت عروس بود البینیو و وایت فیس بودن میگفت باهم 850 یه جفت البینیو بود میگفت 1450! !!!!!!!!!!!!! یه ابلق 7 ماهه خوشگل بود که روی استند تو راهروی بازار بود میگفت دویست اومد رو دستم یه فضله هم به عنوان کادو بهم داد حالا حرفم از این پست چی بود دادن قیمت روز عروس جفت وایت فیس و البینیو! جفت البینیو و طوطی رام البته خیلی عروس بود تو پاساژ که بهترین اینا هستن
سلام
من میخوام یه طوطی بگیرم و از عروس علندی بیشتر خوشم اومده همه ی خانواده هم راضین به جز پدرموقتی ام که میگم چرا میگه سروصداش عذیتمون میکنه !!!
صدای عروس هلندی نر مگه چقدر بلنده و از دو تا در مگه رد میشه؟؟؟!!!
مرسی
ویرایش توسط pooya M.Z : 16th July 2016 در ساعت 01:44 PM
یعنی در کل سروصدای انچنانی ندارن که؟؟ درسته؟؟
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)