باسلام
میشه از غذای پلت عکس بزارید وقیمت رو بگید؟
دم جوجه مینام بدفرم وخرابر شده باید چکار کنم؟
نمیشه قیچی کنم؟
باسلام
میشه از غذای پلت عکس بزارید وقیمت رو بگید؟
دم جوجه مینام بدفرم وخرابر شده باید چکار کنم؟
نمیشه قیچی کنم؟
سلام
لطفا" جوابم رو بدید
سلام
ای بابا یکی جوابم رو به اینجا چه خبره؟
سلام نیاز به پستها مکرر نیست دونه پلت شبیه دونه پارس هست.. اگر یکی دوتا از دم هاش نافروم. هست کشیده بشه بهتر هست در غیر این صورت خودش درست میشه. ظرف آب تنی در هفته 2_3 بار بزارید تا پرنده خودشو شستشو بده.
ویرایش توسط مهدی خلیلی : 29th June 2016 در ساعت 10:59 PM
با سلام.سوالی داشتم خدمت دوستان.من یه مرغ مینای ۱ ماهه دارم .چند روزیه که یه دفعه شروع میکنه به جیغ کشیدن و انگار که سر گیجه داره دور خودش میچرخه.رو پاهاش تعادل نداره .برای حدود ۱۰ ثانیه.بعدش خوب میشه.تو اون حالت انگار از یه چیزی به شدت ترسیده .لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه .ممنون
ویرایش توسط مهدی خلیلی : 29th June 2016 در ساعت 11:02 PM
سلامبا سلام.سوالی داشتم خدمت دوستان.من یه مرغ مینای ۱ ماهه دارم .چند روزیه که یه دفعه شروع میکنه به جیغ کشیدن و انگار که سر گیجه داره دور خودش میچرخه.رو پاهاش تعادل نداره .برای حدود ۱۰ ثانیه.بعدش خوب میشه.تو اون حالت انگار از یه چیزی به شدت ترسیده .لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه .ممنون
تغذیه شو عوض کردید یا چیزی بهش اضافه کردید . باید همیشه مراقب این باشید غذاهای بدید که فاقد آهن یا بسیار کم آهن باشن در غیر این صورت سریع مریض میشود
اگر جاشو عوض کردید یا چیزی در نزدیکیش و یا در قفسش اضافه کردید احتمال ترس موقتی دارد که بمرور از بین میرود
سلام سوالی داشتم از حضورتان میخواستم بدونم کهب ه مینای ۱۳ روزه چه غذای میدن دانه پارس یکم تخم مرغ وگوجه رنده شده یا چیزدیگر باسپاس
Sent from my GT-I9070 using Parsipet mobile app
سلام.سلام سوالی داشتم از حضورتان میخواستم بدونم کهب ه مینای ۱۳ روزه چه غذای میدن دانه پارس یکم تخم مرغ وگوجه رنده شده یا چیزدیگر باسپاس
بله همونایی که گفتین ولی:
دونهی پارس Low iron رو توی آب جوش له کنید که حالت خمیری پیدا کنه.
بعدش از پشت سرنگ بهش غذا بدین.(اونی که ماده رو هل میده بیرون رو بردارین و غذا رو از پشت بریزین داخل بعدش ببندینش)
تخم مرغ رنده شده هم خیلی عالیه به رشدش خیلی کمک میکنه.
نکته:غذارو داخل دهانتان نریزید که با دهن بهش غذارو بدین حالتون بد میشه![]()
![]()
:D
Sent from my K00E
من چطورب میتونم باشما یا کسی که وارد هست تماس داشته باشم مینای من مرد حال روزم خیلی بد است خیلی میخوام اطلاعات کافی داشته باشم و علتشو خوب بدونک
شما از طریق خصوصی با بنده در تماس باشین بهتون میگم چجوریمن چطورب میتونم باشما یا کسی که وارد هست تماس داشته باشم مینای من مرد حال روزم خیلی بد است خیلی میخوام اطلاعات کافی داشته باشم و علتشو خوب بدونک
Sent from my K00E
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.