اصلا امکان هست دوتا دیسکس نر و ماده بالغ خارج از گله جفت بشوند؟
اصلا امکان هست دوتا دیسکس نر و ماده بالغ خارج از گله جفت بشوند؟
امکانش هست بله، ولی احتمال اینکه جفت خوبی در بیان کمه نسبتا. دیسکس بهتره که در گله جفت خودش رو انتخاب کنه.
نکته نا گفته و پنهانی وجود نداره! استرس کمتر و شرایط آب و تانک بهتر = افزایش احتمال موفقیت
ویرایش توسط بابک آژیده : 7th July 2016 در ساعت 02:49 AM
باسلام
باتوجه باینکه مصرف همزمان کلسیم و ویتامین درانسان موجب عدم جذب ویتامین میشودآیا اضافه کردن قرص کلسیم مانع جذب ویتامین ها توسط دیسکس میشود؟
باتشکر
سلام
اولا چنین قانونی به صورتی که شما گفتید وجود نداره احتمالا
It's also a good idea to take your calcium supplements at a different time from yourmultivitamin or an iron-rich meal. Calcium may not be absorbed as well if it's taken at the same time as iron, zinc or magnesium
این چیزیه که در انسان وجود داره: مصرف همزمان کلسیم با مولتی ویتامین هایی که حاوی آهن و منیزیم و زینک (همون روی) هستند باعث کاهش جذب کلسیم میشه نه ویتامین! پس توصیه کرده که بهتره (ولی الزام آور نیست) که همزمان مصرف نشن. اسمی از خود ویتامین ها و یا کمبود ویتامین نیاورده!
و نهایتا اینکه کلا بهتره بیشتر دنبال منابع اطلاعاتی شیلاتی و مربوط به آبزیان باشید تا انسانی...
ویرایش توسط بابک آژیده : 24th July 2016 در ساعت 07:57 AM
سلام من یکی از دیسکسهام متفوع دراز و روشن داره از دیشب متروپلکس سیکم تهیه کردم و برای اینکه احتمالا ماهیهای دیگه دچار بیماری نشده باشن تو تانک اصلی دارو زدم سوالم اینه که طبق نوشته روی جعبه دارو هر دو روز بین 1 تا دو پیمانه از دارو استفاده کنیم تا سه هفته تو این مدت سیفون لازم نداره؟ یا اینکه هر بار که دارو میخوام بزنم سیفون کنم؟
سوال دوم اینکه دوا مولد دارم اان یکهفته هسکهانگار باهم قهر کردن آیا صلاح هست به تاک گروهی اتقالشون بدم تا یه دت یا ه تو همون تاک خودشون باشن؟
ممنون و پوزش به جت طولانی شدن متن
بر اساس اطلاعات درج شده در صفحه رسمی محصول در سایت خود Seachem ، خیر نیازی به سیفون نیست ولی این نه فقط در مورد این داروی سیچم، بلکه در مورد خیلی از دارو های تجاری آکواریومی صادقه. کاری به دلیلش ندارم ولی در مجموع اگر قبل از اضافه کردن دوز جدید سیفون کنید اتفاق بدی نمیفته و خوب هم هست.
جفت مولدتون قبلا تخم ریزی موفق داشتند؟
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)