سلام . نه من واقعا نمیدونم و نمی تونم نظری بدم دوست خوبم . ای کاش می تونستید ببریدش تهران . من دکتر دامپزشک نمیشناسم تو اهواز .
Sent from my Lenovo TAB S8-50LC using parsipet mobile app
سلام . نه من واقعا نمیدونم و نمی تونم نظری بدم دوست خوبم . ای کاش می تونستید ببریدش تهران . من دکتر دامپزشک نمیشناسم تو اهواز .
Sent from my Lenovo TAB S8-50LC using parsipet mobile app
سلام بردیمش پیش یه دامپزشک ، گفت شروع سرماخورگیه توی بینیشو نگاه کرد و براش انتی بیوتیک نوشت که باید 14 روز بخوره به اضافه ی یه مولتی ویتامین چون گفت نسب به همسنو سالاش کوچیک مونده ( بخاطر تغذیه ی نامناسب زمانی که در سن رشد بوده ) که بعد انتی بیوتیک گفت شروع کنیم براش.
دکتر گفت ماده بالغه اما من مطمنم جوان نیمه بالغ نره مطمنم اون طوقشه اما خیلی دیرتر از وقتش داره درمیاد نظر شما چیه ؟اخه اگه بالغ بود چرا تازه شروع به حرف زدن کرده ؟ کلا جیغ زدنشم تازه شروع شده و انگار حنجرش تازه کامل شده
در کل از اینکه بردمش خوشحالم خیالم راحت تر شد ایشالا سلامتشو کامل بدست بیاره براش دعا کنید
سلام خدمت دوستان من تاز کارم میشه راهنمایی کنید و بگید این شاه طوطی من چند وقتش و نر یا ماده ممنون
![]()
با سلام
من یه مدتیه که یه شاه طوطی گرفتم وحشی وحشی نیس رام رام هم نیس بعضی وقتا میاد رو دست و بعضی وقتاهم گاز میگیره صدای قار در میاره ولی نه تا اون حدی که باعث اذیت شه
خلاصه دور گردنشم طوق افتاده ولی چشماش سفیده و زرد نشده هنوز
خلاصه این به تازگیا پر هاش میوفتن مثلا پر های دمش که دراز بود الان همشون افتادن و دمش نهایتا میشه پنج سانت و مثل ملنگوی ماده شده اندازش
وپرهای سرش یا جاهای دیگه هم نامرتب شدن لخت نشده ها ولی یه جورایی نامنظمه و کم رنگ شده پرهاش
الان منو راهنمایی کنید که چیکار کنم تا پر هاش مثل اولش بشه
اصلا هم خودش پرهاشو نمیکنه خود به خود میوفتن
ممنون میشم کمکم کنید
[QUOTE=abolfazl;273891]سلام
احتمالا رفته تو ر ریزی و زمانش دوماه هست[
با سلام ببخشید یعنی مریضی نیست و به جاش پر جدید در میاد
درضمن من امروز با اب پاش حموم کردمش و بعداز خشک شدن پرهاش مثل قبل شده پرهاش شفافیت و منظم بودنش درست شده فقط این ریزش پرش کی تموم میشه و چقدر میکشه که برگرده به حالت اولش همونطور که میدونید به نظر خودم خوشگلی شاه طوطی بلند بودن دمش هست
نه مریضی نیست . تو لک رفته . پرای جدید در میاد
غذاهای پروتئینی دار مثل حبوبات ،غذاهای کلسیم دار و غذاهای حاوی ویتامین A تو غذاییش باشه حتما، اگه تغذیش خوب باشه پرهاش با کیفیت تر و زیباتر میشن.
Sent from my Lenovo TAB S8-50LC using Parsipet mobile app
سلام میبخشید من میخواستم 3تا جوجه سرلاکی شاه طوطی بخرم ولی جدیدن تو شک افتادم که بجاش 3تا عروس بخرم یا نه؟
لطفا راهنمای کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)