ویرایش توسط مهدی خلیلی : 10th August 2015 در ساعت 08:32 PM
سلام من یه جوجه بلبل دارم تقریبا حدود یک ماهشه..سه روز پیش وقتی پرواز کرده بود افتاده بود و الان یکی از پاهاشو اصلا نمیتونه تکون بده همش با یک پا این ور و اون ور میره..اون یکی پاش انگار بی حسه بی حسه اصلا تکونش نمیده..غذا میخوره از دستم ولی یه دونه از پاهاش اصلا نمیتونه تکون بده..تو کارتون گذاشتمش زیرشم پارچه انداختم که زیاد تکون نخوره ولی در این سه روز هیچ بهبودی حاصل نشده ..خیلی نگرانشم لطفا بگید احتمال داره اصلا دیگه پاش خوب نشه..بگید چی کار کنم؟
Sent from my iPhone using parsipet
سلام دوست عزیز سوال شما رو پاسخ دادمسلام من یه جوجه بلبل دارم تقریبا حدود یک ماهشه..سه روز پیش وقتی پرواز کرده بود افتاده بود و الان یکی از پاهاشو اصلا نمیتونه تکون بده همش با یک پا این ور و اون ور میره..اون یکی پاش انگار بی حسه بی حسه اصلا تکونش نمیده..غذا میخوره از دستم ولی یه دونه از پاهاش اصلا نمیتونه تکون بده..تو کارتون گذاشتمش زیرشم پارچه انداختم که زیاد تکون نخوره ولی در این سه روز هیچ بهبودی حاصل نشده ..خیلی نگرانشم لطفا بگید احتمال داره اصلا دیگه پاش خوب نشه..بگید چی کار کنم؟
بهتر با همون نفازولین پاشو چرب کنید تا بهتر بشه و اگر هم زخم شده با بتادین شستشو بدید تا زخمش بهبود پیدا کنه و بعد با نفازولین چرب کنید.
تغذیه بهش چی میدید؟
همون غذای اماده جوجه ها که تو اب حل میشه و ب صورت خمیر بهش میدم امروز یکم خرما بهش دادم ک با حالت غریبی و بی اشتهایی خورد..در کل جز غذای اماده بچه بلبل ها هیچی ندآدم..خیلی نگرانشم نکنه پاشو از دست داده باشه اخه اصلا نمیتونه رو اون پاش وایسه خونریزی نداشته قرمزم نیست
سلامهمون غذای اماده جوجه ها که تو اب حل میشه و ب صورت خمیر بهش میدم امروز یکم خرما بهش دادم ک با حالت غریبی و بی اشتهایی خورد..در کل جز غذای اماده بچه بلبل ها هیچی ندآدم..خیلی نگرانشم نکنه پاشو از دست داده باشه اخه اصلا نمیتونه رو اون پاش وایسه خونریزی نداشته قرمزم نیست
این تغذیه بسیار ضعیف هست بهتر آردنخودچی و دانه پارس ( مخصوص مینا. پلت) و مقدار سفید تخم مرغ با آب مخلوط کرد و بصورت خمیر درست کرد بصورت گوله شده بهش بدید اگر نتونست با سرنگ بهش بدید سرنگ را روی نوک بریزید تا بخور و اگر هم تونست بهش گوشت سفید ابز شده بدون هیچ افزودنی بهش بدید.
من دیشب یه بلبل خریدم فروشنده گفت صبح تاشب میهخونه اما تاالان چیزی نخونده
نمیدونم میتونم عکسشوبدم...دیشب خریدم گفتم صبح میخونه گذاشتمش حیاط نخوند
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.