با سلام.من نزدیک به دو هفته است یه جوجه شاه طوطی خریدم.الان تقریبا نزدیک به دوماهشه ولی دوروزه رنگ مدفوعش غیر طبیعی شده و کمی بیحال تر شده.رنگ مدفوعش به رنگ سرلاک در اومده! دقیقن همون شکل و رنگ.من از سرلاک مخصوص طوطی استفاده میکنم.مشکلش جدیه!؟ چکار باید بکنم؟
Slm mikhstm bporsm tu dore tokhm gozarie shah tutii che taqzieyi barayeshan monaseb ast,chon meyl b qaza kmtar mishavad che chizi kalsiome ziadi darad??k dar in dore zayif nashavand:smile (257
سلام من یه جفت شاه طوطی دام اینا جفت گیری کردن ولی ماده هنوز تخم نگذاشته چی کار باید بکنم می شه راهنماییم بکنید
سلام به همه ، بعد مدت ها دوباره وارد سایت شدم
منو خواهرم چهار ماه پیش یه شاه طوطی خریدیم ، طوق گردنش تازه یه سایه ی کوچیک داره که نشون میده نر هست اما چشمش خاکستریه
وقتی ما خریدیمش بسیار وحشی بود و گاز میگرفت و شرایط مناسبی از نظر پر نداشت اما الان ماشالا بسیار خوب شده تازه با تمرینای خواهرم سلام میگه و حالت چطوره در صورتی که پیش صاحب قبلیش اصلا حرف نمیزده دیگه گاز نمیگیره سر میده و داره سلام کردن با پاهاشو یاد میگیره
اما چند وقته یه موضوعی باعث نگرانی ما شده وقت خواب اب دهانه سرازیر میشه و گاهیم اسهال داره
خیلی نگرانیم خیلی بهش وابسته شدیم
عکسشو میزارم لطفا راهنماییم کنید
![]()
عکس اب دهنش
اولین روزایی که اورده بودیمش
![]()
سلام. اسهال یعنی قسمت کرم مانند مدفوع ، شکل خودش رو از دست بده . اگه منظورتون ادرار زیاد هست ممکنه به خاطر خوردن میوه جات و سبزیجات باشه . اما برای اطمینان و برای سوال در مورد بالا اوردنش بهتون پیشنهاد میکنم با دکتر برهانی کیا تماس بگیرید و این شرایط رو توضیح بدین براشون .
22205998-22209543
Sent from my Lenovo TAB S8-50LC using parsipet mobile app
بله خیلی نگرانم برای اون اب دهنش ، شما نظری برای اب دهانش ندارید ؟ همون عکس اول فقطم وقتی میخوابه اینجوری میشه
فردا حتما تماس میگیرم خیلی ممنون
با خواهرم که تماس گرفتم گفت با ایشون صحبت کردن اما چون باید معاینه ی دقیق بشن نظری نداشتن
الان بازم اینجوریهمن ساکن اهوازم دکتر خوبی کسی اهواز میشناسه ؟
ویرایش توسط قاصدک24 : 13th June 2016 در ساعت 11:39 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)