اقا فرستادم نظرتون چی
اقا فرستادم نظرتون چی
احتمالا اون جوجه از زمان تولدش به دست انسان بزرگ شده و به همین دلیل از انسان نمیترسه.بابت جوابتون ممنونم اما دوستم که با من جوجه خریده واس اون اصلا نمی ترسه تازه خیلی نترس هم هست به زور باید بذارید تو کارتن..من اولین تجربم بیشتر می ترسم که ترسش ادامه پیدا کنه مقالات اموزشی هم راجبع جوجه های 6 یا 7 ماه هست راجبع جوجه چهل روز چیزی پیدا نکردم خیلی ممنون شما می شم اگه بیشتر توضیح بدید بازم مچکرم
شایدم جوجه شما مورد بد رفتاری قرار گرفته و به همین دلیل از انسان ترس داره.به هر حال با کمی صبوری کم کم به شما عادت میکنه
با سلام خدمت اساتید محترم بنده یه جوجه ملنگو 45 روز دارم که اویل خوب غذا میخورد اما الان دو سه روز خیلی کم غذا شده بطوری که فقط دو تا سه وعده غذا میخوره اونم زیاد نمیخوره اما سر حال واسش سیب و هویج رنده شده هم گذاشتم لطفا بگید چیکار کنم با تشکر
اینم عکسش
هر چی دوستداره بهش بدید سفیده تخم مرغ ابپز بدید کم کم شروع به خوردم همه غذاها میکنه سفیده براش بذارید رو ارزن و کتن و مغز تخمه بریزید
سرلاک هم بهش بدید
[QUOTE=abolfazl;270993]هر چی دوستداره بهش بدید سفیده تخم مرغ ابپز بدید کم کم شروع به خوردم همه غذاها میکنه سفیده براش بذارید رو ارزن و کتن و مغز تخمه بریزید
سرلاک هم بهش بدید[/QUO
اقا بابت راهکارتون ممنون فقط می خواستم چند تا سوال دیگه بپرسم 1از کی بزارمش تو قفس 2 در طول روز چقدر از قفس بیارمش بیرون 3 ازکی شروع کنم که صحبت کردن یاد بگیره 4 یکی دو مرتبه دستم گاز گرفته عادی یا نه 5 روزانه چقدر باهش کار کنم ،،ببخشید یه خورده زیاد شد سوالم بلاخره اولین تجربم استرس دارم![]()
ویرایش توسط mahdi8464 : 9th May 2016 در ساعت 05:25 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.