سلام دوستان
تغذیه عروس
ارزن کتان و تخمه همیشه تو قفسش باشه؟
سلام دوستان
تغذیه عروس
ارزن کتان و تخمه همیشه تو قفسش باشه؟
با سلام به دوست عزیز
ارزن و کتان بعنوان تغذیه پایه در عروس هلندی است ( به نسبت 4 به 1 )
تخمه کمش بله خوبه و لازمه ( بیشتر تو زمان تغذیه جوجه ها توسط والدین )
بیشتر از سبزیجات و میوه ها و تمامی موارد مجاز برای طوطی سانان استفاده کنید
همه چیز باید در حد اعتدال باشه
موفق باشید
سلام دوستان امروز یک عروس گرفتم
تخم براش میذارم نمیخوره، دلیلش چی میتونه باش؟
با سلام
رفتارش کاملا طبیعی است چون محیطش نا آشنا است و چند روزی طول میکشه به محیط عادت کنه
شما یک هفته ده روز فقط اب و دون اونو عوض کنید و ارزن و کتان به نسبت 4 به 1 بهش بدید فقط . بعد اون زمان تمامی موارد مجاز رو میتوانید استفاده کنید براش
با مرور زمان هم با شما رابطه برقرار میکنه و هم به محیطش عادت میکنه
موفق باشید
از کجا میشه فهمید سرما خورده؟با سلام
رفتارش کاملا طبیعی است چون محیطش نا آشنا است و چند روزی طول میکشه به محیط عادت کنه
شما یک هفته ده روز فقط اب و دون اونو عوض کنید و ارزن و کتان به نسبت 4 به 1 بهش بدید فقط . بعد اون زمان تمامی موارد مجاز رو میتوانید استفاده کنید براش
با مرور زمان هم با شما رابطه برقرار میکنه و هم به محیطش عادت میکنه
موفق باشید
علایم چی هستش؟
سلام
دوستان عروس من تخمه نمیخوره؟ علتش چیه؟
میخوام براش استند درست کنم چوب هاش رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
سلام. من یک هفته ای هست که دو تا عروس ماده خریدم. مدفوع هر دو غیر عادیه. مدفوع عروس لوتینو خیلی بزرگ و شل هست به رنگ سبز پررنگ.. مدفوع عروس گلباقالی کاملا ابکی هست و خیلی سفید یه قسمت کوچولو سبز هم توش داره. مدفوعش به زیر دمش می چسبه. دایما هم چرت میزنه. بردم دکتر یه قرص زرد داد که هر روز نصفشو و یه نصف قرص سفید دادی که خر روز یک پنجمشو و یه مایع نارنجی داد که روزی دو دهم سی سی بهشون بدم تا ده روز. گلباقالی تقریبا اب نمی خوره. و تا حالا چند بار ریختم تو گلوش اما زیاد غذا می خوره. احساس میکنم بی حال تر شده و بیشتر پف میکنه. چ کنم?
اگر دامپزشک خوب تو قم می شناسید لطفا معرفی کنید.
سلامسلام. من یک هفته ای هست که دو تا عروس ماده خریدم. مدفوع هر دو غیر عادیه. مدفوع عروس لوتینو خیلی بزرگ و شل هست به رنگ سبز پررنگ.. مدفوع عروس گلباقالی کاملا ابکی هست و خیلی سفید یه قسمت کوچولو سبز هم توش داره. مدفوعش به زیر دمش می چسبه. دایما هم چرت میزنه. بردم دکتر یه قرص زرد داد که هر روز نصفشو و یه نصف قرص سفید دادی که خر روز یک پنجمشو و یه مایع نارنجی داد که روزی دو دهم سی سی بهشون بدم تا ده روز. گلباقالی تقریبا اب نمی خوره. و تا حالا چند بار ریختم تو گلوش اما زیاد غذا می خوره. احساس میکنم بی حال تر شده و بیشتر پف میکنه. چ کنم?
اگر دامپزشک خوب تو قم می شناسید لطفا معرفی کنید.
بهتره ی دامپزشک دیگه ببرید یا بیارید تهران
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.