سلام. من میخواهم فایتر تکثیر کنم. لطفا کمکم کنید
سلام. من میخواهم فایتر تکثیر کنم. لطفا کمکم کنید
سلام. ماهی فایتر های ماده من خیلی بی حالند و بیشتر مواقع در یه جا بی تحرک اند. مشگل چیه؟ بیماری دارند؟چیکار کنم سر حال تر بشنود؟![]()
سلام خدمت دوستان من یه فایتر دبل تیل نر دارم که چند روزه کف اکواریوم افتاده و فقط برای نفس گرفتن میاد روی اب و همون لحظه خیلی بیحال میوفته کف اکواریوم سه ماه پیش همین ماهی رو دوتا فایترای دیگه که داشتم زده بودنش ولی بعد اون با یه ماده جفت انداختم و حدود دو سه هفته بعد ماهی مریض شده و خیلی حالش بده جاش هم گرمه و بخاری داره چند روزه که دمارو بردم بالا غذاشم بهش بیومار ، میگوی خرد شده و یه غذای شرکتی مخصوص فایتر بهش میدم دوستان اگه دلیل مریضیشو میدونید کمک کنید باتشکر
سلامسلام خدمت دوستان من یه فایتر دبل تیل نر دارم که چند روزه کف اکواریوم افتاده و فقط برای نفس گرفتن میاد روی اب و همون لحظه خیلی بیحال میوفته کف اکواریوم سه ماه پیش همین ماهی رو دوتا فایترای دیگه که داشتم زده بودنش ولی بعد اون با یه ماده جفت انداختم و حدود دو سه هفته بعد ماهی مریض شده و خیلی حالش بده جاش هم گرمه و بخاری داره چند روزه که دمارو بردم بالا غذاشم بهش بیومار ، میگوی خرد شده و یه غذای شرکتی مخصوص فایتر بهش میدم دوستان اگه دلیل مریضیشو میدونید کمک کنید باتشکر
لطف کنید عکس ماهی رو اینجا قرار دهید.
در مورد شرایط ماهی و اکواریوم توضیح کامل ارسال کنید.
سلام من چند چند روز پیش دوتا فایتر گرفتم از کجا بدونم سالم هستن
Sent from my HTC Desire 816G dual sim using Parsipet mobile app
سلامسلام من چند چند روز پیش دوتا فایتر گرفتم از کجا بدونم سالم هستن
به این تالار خوش آمدین
ماهیهای شما به خاطر شرایط بد نگهداری در فروشگاه ، دچار ضعف شده و نیاز به تقویت و تغذیه مناسب دارند. بخصوص ماهی تصویر اول که به نظر میرسه در قسمت آبشش دچار مشکل باشه.
در مرحله اول باید به فکر یک ظرف و تانک مناسب برای نگهداری این ماهیها باشید. ( حداقل 10 لیتر ) . و چون هر دو ماهی شما نر هستند باید دو ظرف جداگانه اماده کنید. کیفیت آب و سیفون مرتب و تغذیه مناسب از مهمترین موارد در نگهداری فایتر میباشد.
اگر کمی حوصله کنید و تاپیکهای این قسمت را با دقت مرور کنید ، نکات بسیار مفیدی خواهید آموخت.
موفق باشید.
این قطره رو بهم دادن گفتن بعد تعویض آب بریز واسش ازش استفاده کنم یا نهسلام
به این تالار خوش آمدین
ماهیهای شما به خاطر شرایط بد نگهداری در فروشگاه ، دچار ضعف شده و نیاز به تقویت و تغذیه مناسب دارند. بخصوص ماهی تصویر اول که به نظر میرسه در قسمت آبشش دچار مشکل باشه.
در مرحله اول باید به فکر یک ظرف و تانک مناسب برای نگهداری این ماهیها باشید. ( حداقل 10 لیتر ) . و چون هر دو ماهی شما نر هستند باید دو ظرف جداگانه اماده کنید. کیفیت آب و سیفون مرتب و تغذیه مناسب از مهمترین موارد در نگهداری فایتر میباشد.
اگر کمی حوصله کنید و تاپیکهای این قسمت را با دقت مرور کنید ، نکات بسیار مفیدی خواهید آموخت.
موفق باشید.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.