سلام با عرض خسته نباشید من یک اسکار تایگر دارم چند وقتیه روی تنش لکه های سفید درومده چه کار کنم. دارو هم گرفتم اما عثر نداشت.
سلام با عرض خسته نباشید من یک اسکار تایگر دارم چند وقتیه روی تنش لکه های سفید درومده چه کار کنم. دارو هم گرفتم اما عثر نداشت.
سلام دوستان یه کمک فروزی بدین !!!!
من شقایق بابل گرفتم گذاشتمش توی تانک الان از جایی که نور بود داره می ره پایین زیر صخره توی جای تاریک قایم شه
شقایق بابل باید روی شن باشه یا رو صخره ؟
معمولا در ابتدای ورود به تانک چند بار جابه جا میشن تا بهترین نقطه از نظر نور و جریان اب رو پیدا کنن واسه خودشون . اکثرا هم روی لایوراک ها مستقر میشن واگه روی یک صخره تثبیت بشن جدا کردنشون از اون دیگه سخته . بهتره امشب موج ساز رو خاموش کنین که تو این جا به جا شدنش به اون گیر نکنه
لالا گذاشته بودم ولی از دیشب اینجا رفته و شاخکاش رو اورده بیرون ...
دوستان یه نگاهی بندازن الان من موردی ندارم با جاش ... خوبه جاش مشتیه ولی الان پایه خودش رو کج کرده موردی نداره ؟
![]()
با عرض سلام خدمت دوستان محترم
از دوستان کسی تجربه نگهداری از مار ماهی روبان آبی را دارد چطور ماهی است و نگهداری آن به چه صورت است زیرا در منابع سطح نگهداری آن سخت عنوان شده است.
با تشکر
سلام
برای تعطیلات عید یک دوزینگ پمپ 4 کاناله دارم به نظر شما دوستان توی این 4 کانال چی بریزم بهتره
غدا ریز ایهایمم دارم
ممنون از اینکه راهنماییم می کنید
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
سلام،دوست عزیز بستگی داره به چه عناصری به تانک اضافه میکنید ولی در کل میتونید فعلا کلسیم ،منیزیم ،الکالینی واگه سرکه به اک اضافه میکنید یه کانالش را هم بزارید برای سرکه ..
غذا هم سعی کنید خیلی کمتر از روزهای عادی بریزه اگرم سه چهار روز بیشتر نمیشه که احتیاج نیست ،مخصوصا اگه ماهیهاتون جراح ،راس و،،،باشه که بتونند تا حدودی غذاشون را تو اک بدست بیارند و همه چی اک نرمال باشه تا یک هفته هم مشکلی پیش نمیاد..
غذاریز را هم چند روز زودتر بکار بگیرید که اگه مشکلی بود قبلش مشخص بشه ،یه مود دیگه اگه ماهیهاتون غذای گرانولی میخورند بهتره از غذای گرانولی استفاده کنید چون غذاهای پولکی را نمیشه تنظیم کرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)