سلام خدمت همه دوستان.
یه سوال برام پیش اومده.
من تقریبا مرداد یه جوجه عروس حدود 2 ماهه خریدم.
الان بعد از 5 ماه این عروس ما کاملا آماده شده و نر هم دراومده. شاید سنشو موقع خرید اشتباه کردم. ولی الان کاملا رامه و حرفم میزنه و مطمئنم نره.
اما یه مشکلی چند روزه ایجاد شده اینه که هر مردی میره طرف قفسش شروع میکنه برای آواز خوندن و رقصیدن و
تقریبا دوروزه که با چوب قفس جفت گیری میکنه. باید چیکار کنم؟؟
ممنون
سلام
لطفا کمک کنید: جوجه عروسم 28 بهمن به دنیا اومده و تا دیروز پدر و مادرش تغذیه اش می کردن. از عصر امروز همش میشنیدم که پشت سرهم جیک جیک میکنه فکرکردم عادیه تا اینکه الان که در لونه رو باز کردم دیدم جوجه یه طرف دیگه لونه تنها افتاده و عروس نر هم روی یه تخم دیگه خوابیدهجوجه رو کنار پدرش گذاشتم خودشو کشید زیر بال و پرش و چینه دونش هم خیلی غذا نداشت و کمی هم سرد بود بدنش.
حالا نگرانم, نکنه دیگه بهش غذا ندن؟ این اولین جوجشونه. چیکار کنم؟ برش دارم خودم غذا بهش بدم؟
اینم بگم الان که کنار پدرشه دیگه صدا نمیکنه.
ویرایش توسط میترا : 20th February 2016 در ساعت 06:41 PM
ویرایش توسط abolfazl : 20th February 2016 در ساعت 08:04 PM
مرسی
الان نر اومد بیرون تخم جدید ترک خورده بود بهش چسبیده بود. نخم رو جدا کردم و دیگه تو لونه نذاشتم. الان ماده تو لونس و تخمی هم فعلا در کار نیست (البته کمر ماده ورم داره معلومه چند روز اینده تخم میذاره) ولی با این حال مثل قبل روی جوجه ننشسته و جوجه با مادرش فاصله داره. الان دیدم داره بهش غذا میده. اگر دوباره تخم گذاشتن و به این غذا ندن چی؟
من قبلا جوجه ملنگو بزرگ کردم این خیلی با اون فرق داره؟
غذای نرم دقیقا چی؟ تخم مرغ و جوونه بدتر مستشون نکنه؟
از نظر من دست نزنید به جوجه
تقریبا مثل ملنگو هست ولی این سنش کمتره و نگهداریبیشتر میخواد
قسمت تغذیه تاپیک زیر روبخونید
www.parsipet.ir/thread26430.html#post175162
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)