شما دوست عزيز قيد تكثير رو بزني بهتره چون تكثير به تعداد كم مقرون به صرفه نيست گوپي كه دراينده بازار پسند باشه بايد ارتيمياي زنده حدود 15 روز بخوره
با سلام
دوستان من تو تغذیه گوپی مشکل دارم هر غذایی استفاده م یکنم باز هم جثه ماهی کوچک و بعد از مدتی دچار بیماری یا به دلیل لاغری و ضعیف شدن میمیرن
به نظرتون از چه غذایی استفاده کنم؟
پولکی شرکتی و پودر سیست دکپسوله و بیومار ( که اینم نمیشه زیاد داد باعث ورم روده می شه)
به نظرتون از چی استفاده کنم که هم به صرفه باشه و هم ماهی ها در مقابل بیماری مقاوم باشن؟
می خواستم از این روش هم استفاده کنم
http://www.parsipet.ir/thread17687.html
به نظرتون برای گوپی مناسب هستش؟
ممنون
سلام
ماهی گوپی من زایمان نمیکنه لکه روی بدنش هم کاملا سیاه شده ولی نمیدونم چرا بچه هاش به دنیا نمیان.
لطفا راهنمایی کنید میترسم بمیره
مرسی
سلام
دوره زایمان در گوپی با توجه به سایز و نژاد بین 25 تا 35 روز میباشد و عوامل مختلفی مثل دمای آب و نوع تغذیه در این مورد موثر است.
تغییر چند درجه ایی دما یا همان آب به آب کردن میتواند به زایمان ماهی کمک کند.
البته موارد فوق مربوط به زمانی است که هیچ نوع مشکل یا بیماری خاصی در ماهی مولد وجود نداشته باشد چون برخی از بیماریها باعث بزرگ شدن شکم ماهی میشود.
برای اطمینان عکس ماهی را اینجا قرار دهید.
سلام
ببخشید دیگه بهتر از این نمیشد عکس بگیرم، خدا رو شکر سرحاله و شنا میکنه و غذا میریزم راحت میاد میخوره، ولی زایمان نمیکنه
اینم بگم که گوپی نر حدود دو هفته پیش مرده و الان تترا و زبرا و کالر فیش هم توی اکواریوم هستن.
![]()
سلام
آرتمیا برا گوپی صرف اقتصادی نداره . . . اون حالت هم بخاطر آبه(هفته ای یک سوم یا دوهفته نصف آب رو سیفون کنید) و هم تغذیه نا منظم(مثلا 2 روز میدید 2 روز دوباره حوصله ندارید اینجوری . . .)
پولکی تترا مین + بیومار + اسپرولینا کافی هستن، روزی دوبار غذا بدید هر روز تترا مین رو بدید ولی اسپیرولینا و بیومار رو یک روز درمیان، من با این غذایی و تعویض آب گوپی داشتم 2 سال زنده و سرحال بود.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)