سلام
ماده بالغ باید باشه
سنش هم بیشتر از دوسال هست
اگه حرف بلده یکی دو کلمه احتمال یاد گرفتنش زیاده اما اگه بلد نیست احتمال اینکه حرف بزنه کمه
انواع اموزش رو میتونید بهش یاد بدید
همین تاپیک رو بخونید باید طبق چیزهایی که گفته شده جلو برید و دو هفته اول نباید زیاد سر به سر پرنده بذارید تا به محیط عادت کنه
بعد کم کم در قفس رو باز بذارید بیاد بیرون نه اینکه به زور بیاریدش بیرون
ممنون از پاسختون
دلیل گاز گرفتنش چی هستش دوست عزیز؟
سلام
چند روزی هست که ملنگو من دیگه از من میترسه
وقتی به قفسش نزدیک میشم پرواز میکنه
قبلا روی دست میومد حتی میذاشت به سرش دست بزنم ولی نمیدونم این اواخر چی شده که دیگه کلا از من و دیگر اعضا خانواده خوشش نمیاد فقط اگه با دستم چیزی بدم میاد میگیره و زود فرار میکنه به نظر من فکر میکنه که میخوام بگیرمش واسه همون زود پرواز میکنه و چند وقتی هست که تعداد پرواز هاش زیاد شده در کل فکر کنم وحشی شده در ضمن من به این خیلی انار میدم یعنی انار رو از همه چی بیشتر دوست داره به نظر شما انار میتونه روی رفتارش تاثیر بذاره
لطفا راهنمایی کنید![]()
ویرایش توسط amirreza.mhr : 18th January 2016 در ساعت 08:11 PM
با سلامسلام
چند روزی هست که ملنگو من دیگه از من میترسه
وقتی به قفسش نزدیک میشم پرواز میکنه
قبلا روی دست میومد حتی میذاشت به سرش دست بزنم ولی نمیدونم این اواخر چی شده که دیگه کلا از من و دیگر اعضا خانواده خوشش نمیاد فقط اگه با دستم چیزی بدم میاد میگیره و زود فرار میکنه به نظر من فکر میکنه که میخوام بگیرمش واسه همون زود پرواز میکنه و چند وقتی هست که تعداد پرواز هاش زیاد شده در کل فکر کنم وحشی شده در ضمن من به این خیلی انار میدم یعنی انار رو از همه چی بیشتر دوست داره به نظر شما انار میتونه روی رفتارش تاثیر بذاره
لطفا راهنمایی کنید
بهتره یکم از شرایط طوطیتون برامون بگید,این که چند وقته دارینش،چند سالشه؛نره یا ماده,تغییری تو روند نگهداریش تو این مدت ایجاد کردید یا نه تا بهش بهتر اهنماییتون کرد
در مورد تغذیه هم جوابتون منفیه انار روی رفتار طوطی تا این حد تاثیری داره
ملنگو من نره و 1.5 تا 2 سال داره و تقریبا 1.5 ماه هست که خریدمش و صاحبش میگفت اهلیه
هفته اولی که خریده بودم زیاد باهاش کاری نداشتم بعدا کم کم روی بازو میومد ولی از کف دست میترسید چند بار از قفس دور کردمش و به اتاق بردم کم کم پرواز رو یاد گرفت و الان زود پرواز میکنه
سلام . روی شونه و بازو نشستن نشونه رام شدن نیست . اون از ترسش به سمت بازو و شونه حرکت می کنه که بالاترین جای ممکن بمونه .
یه اتاق انتخاب کنید . با قفس بیاریدش تو اتاق . وقتی از قفس اومد بیرون، قفس رو از اتاق ببرید بیرون .
بهتره که برای تمرین یه استند تی شکل ساده درست کنید .
و بعد یکی از راه هایی که تو این بخش برای روی دست اومدن گذاشته شده رو انتخاب کنید :
اهلی کردن و برقراری ارتباط با طوطی
سلام . آره جوجه هستش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.