میخوام کم کم برم سمته ریف
اسکیمرم c7 هستش،میشه یه اسکیمر دگ بعدش بذارم(روی سیپوراکسا)
نورم فعلا دو ردیف ال ای دیه که خاموشه فعلا و مهتابی اکتینیک،سوپر اکتینیک،سفید شرکت گیسمان
۳تا دگ جا مهتابی دارم به نظرتون همون گیسمان(اکوبلو،پرپل،اکتینک) بگیرم؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز احتمالا باید حباب باشه شما باید کاری کنید که حبابهای اسکیمر وارد خانه واتر پمپ نشه برای اینکه مطمًن بشید از حبابهای اسکیمر هست موقعی که نوراک روشن هست یکی دو ساعتی اسکیمر را خاموش کنید وجک کنید که هیچ حباب دیگه ای هم وارد خانه واتر پمپ نمیشه اگه دیدید بعد از این زمان دیگه چیزی داخل اک نبود معلوم میشه سامپ مشکل داره وباید کاری کنید که حبابها وارد خانه واتر پمپ نشه.در مورد اسکیمر برای حالا که عالیه ولی اگه بخواید اک را ریف کنید اگه مدلهای بزرگترش را مثل c77که قیمت مناسبی داره بگیرید خیلی بهتره فقط به فکر اندازه اش هم باید باشید ولی همین c7هم فعلاجواب خواهد داد ..
در مورد پدهاتون هم بهترین کار تعویض با فیلتر ساکسه.
نور هم بنظر من متال دوتا متال ۱۴۰۰۰تا۱۶۰۰۰اضافه کنید البته اگرم مهتابیها را اضافه کنید خوبه فقط باید قسمتهای پایینی را یا مرجان نزارید یا از نوعی بزارید که نور کمی میخوان
[QUOنTE=شادکامی;267304]دوست عزیز احتمالا باید حباب باشه شما باید کاری کنید که حبابهای اسکیمر وارد خانه واتر پمپ نشه برای اینکه مطمًن بشید از حبابهای اسکیمر هست موقعی که نوراک روشن هست یکی دو ساعتی اسکیمر را خاموش کنید وجک کنید که هیچ حباب دیگه ای هم وارد خانه واتر پمپ نمیشه اگه دیدید بعد از این زمان دیگه چیزی داخل اک نبود معلوم میشه سامپ مشکل داره وباید کاری کنید که حبابها وارد خانه واتر پمپ نشه.در مورد اسکیمر برای حالا که عالیه ولی اگه بخواید اک را ریف کنید اگه مدلهای بزرگترش را مثل c77که قیمت مناسبی داره بگیرید خیلی بهتره فقط به فکر اندازه اش هم باید باشید ولی همین c7هم فعلاجواب خواهد داد ..
در مورد پدهاتون هم بهترین کار تعویض با فیلتر ساکسه.
نور هم بنظر من متال دوتا متال ۱۴۰۰۰تا۱۶۰۰۰اضافه کنید البته اگرم مهتابیها را اضافه کنید خوبه فقط باید قسمتهای پایینی را یا مرجان نزارید یا از نوعی بزارید که نور کمی میخوان[/QUOTE]
ممنون بابت پاسخگوییتون
برا اسکیمر نمیشه از دوتا اسکیمر استفاده کنم؟؟که نخوام اینا بفروشم
نه متال نمیخوام بزارم
ترکیب نور مهتابیا باید چطور باشه(چون مهتابیا گیسمان کلوین نزده روش)
امشب فیلتر ساکس نصب کردم
ایشالا که مشکل ذرات معلقم حل بشه
با سلام
من دوباره مزاحمتون شدم
میخواستم کم کم اسکیمرما بخرم،میخوام از همه نظر عالی باشه
ولی موندم چه برندی بخرم
خودم نظرم رو اختاپوسه بین مدل dc170int با ps 3000int گیر کردم اختلاف قیمتشون ۳۰۰ ۴۰۰ تومنه
میگم همینطوری موندم
با نظر شما واسه من ملاکه با تشکر
با سلام قبل از خرید ریف حالا که دارید همه چیز رو اصولی برنامه ریزی می کنید ،سیپورکس ها رو خارج کنید از سامپ .اینطوری جای سامپ هم باز میشه و تصمیم گیری واسه اسکیمر هم آسون تر
دوست عزیز ریف اختاپوس مارک خوبیه و جزً برندهایی هست که قیمتش هم تو کشور ما خوبه ،، من خودم مدل 3000int برای تانک جدیدم خریدم ولی یه مقدار برای تانک من کوچک بود وبه همین خاطر دادم به یکی از دوستان که حجم تانکش کمتر از من بود کارکردش خیلی عالی بود واو هم خیلی راضیه ولی حجم تانکش نسبت به شما کمتره ،،در کل بنظر من هر دو نسبتاخوبه،
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)