دوستان کسی از محلول های ریف لاورز استفاده کرده ؟ فیدبکی چیزی بدین ...
تانک و رفیجیوم خوشگلم !!!! البته بدون هیچ موحود زنده
No2 =0
No3=0
Nh3= 0.5
Po4=0.4
![]()
البته دکور و زیبایی سلیقه ای هستش هر کس یه نظری داره. فقط اگه اضافه کردی یه تیکه سنگ بذار نه بیشتر و بعد یه هفته یه تیکه دیگه اضافه کن تا به سیستم شوک وارد نشه چون حجم اب زیاد نیست. و شقایق هم سراغ مگنفیا نرو. یه ذره حساسه و خیلی خیلی راه میره یه جا بند نمیشه. اگه خواستی بگیری خانواده بابل خیلی مقاومه هم خیلی متنوعه هم اکثر دلقکهارو تو خودش جا میده. من خودم بابل رز داشتم با بدترین شرایط دووم اورده
ویرایش توسط jigsaw : 9th December 2015 در ساعت 06:20 PM
هوووووووووووووووورااااااا ااااااااا !!!!!
اولین ماهی رو اضافه کردم ... البته روم به دیوار دامسل خریدم ! چون خدایی 10 تومن خیلی ارزون تر از 40 تومنه (یارو لارو دلقک رو می گفت 40 تومن ! !!!! )
الان انداختمش تو تانک ولی خیلی خجالتیه ... این نرماله دیگه ؟ همش یه جا قایم شده که نه موج ساز بزنه بهش نه نور بخوره ... خدایی نکرده تانک مشکل نداره که ؟
قبل از هر چیزی از همه دوستان گل می خوام تشکر کنم که منو راهنمایی کردن ( اقای نوروزی + اقای شادکامی + آقا مجید صالح + آقای ابراهیم پور + دوست خوبم jigsaw که اسم خودشو نمی دونم !! + Mohamad.G + اقا فربد + alijenab_r + اقا هادی + حسین میرنژاد + تمامی دوستانی که مقالاتشون توی سایت هست و با تاپیکا و راهنماییشون کمک کردن قشنگ یه تانک DIY بسازم با کمترین هزینه دقیقا فکر می کنم ارزون ترین تانک اب شور توی فروم رو ساختم توی این سایز ... )
اگه مدیران صلاح دیدن این پست رو به صفحه اول انتقال بدن
ابعاد آکواریوم:طول 80 عرض 40 ارتفاع 75
سامپ : 65 طول 65 عرض 33 ارتفاع__________________________________________________ _______________________
رفرجیوم: 30 . 30 . 30
مدیا : ماتریکس نیم لیتر
اسکیمر : ماکرو
واتر پمپ : sobo 6800
موجساز : wp 400
بخاری : ماهیران
نور : LED 28 WHite Cree + 12 Royal blue Cree + 4 Red
نور رف : دو تا هالوژن
لایوراک : 40 کیلو (اول سنگ مرده بوده)
شن :7 کیلو
نمک : بلو تریشو
شوری سنج : آزو
محلولها : کاندیشنر آلفا + erase cl P brightwell + Fastart brightwell + Microbacter7 brightwell
تسترها : No2 + po4 + no3 تترا و کلسیم ph nh3 از api
شوریی : 1.024
قیمت ها :
شیشه ها و پایه و کمد تاج فکر نکنم 50 بیشتر شده باشه (چون دست سازه )
اسکیمر 100 ت (ماکرو دست دوم)
پمپ 50 ت (4800 سوبو دست دو)
موج ساز20 ت (wp400 دست دوم)
4 تا چسب 30 ت
ال ای دی ها 180 ت (cree aliexpress)
درایور هیت سینک 70
لوله + اتصالات + شیر ها 50 ت
سنگ ها 50 ت ( 40 کیلو مرده )
3 تا تست دست دوم نیتریت نیترات ph حدود 40 ( از دیوار)
نمک 120 ت (بلوتریشو یه کیسه 25 کیلویی با دوستان خریدیم نصف کردیم )
کاندیشینر و محلول ها 100 ت (erase cl P - alpha -microbacter -fastart)
اگه سیستم نور تانک گرون در نمیومد کلا هزینه راه اندازی کمتر از 500 تومن شده ... (البته باید صبر و حوصله داشته باشید و کار فنی هم بلد باشید )
سلام نظر من برای طرح شما ،فقط نظر :
عرض50 با ارتفاع 60یا 65 بهتره در چینش لایوارک و دسترسی به کفت تانک و نور
واتر پمپ رو بهتر مارکی بگیری که کم صدا باشه و کیفیتش بهتر از سبو
شوری سنج هم یا شیشه ای بگیر کالیبر کن که یه عمر داشته باشیش یا عقربه ای مارک خوب بگیر که حداقل عمر کوتاهی داره درست نشون بده شوری رو چون زود از کالیبر در میان عقربه ای ها حتی مارک خوبش دیگه امثال ازو که نگو.
هالوژن فکر نمیکنم برای رف جواب بده لامپ کمصرف نور مهتابی با کلوین 6400 بهتر
اگه قصد ریف داری و قطعی هست بهتر نور رو ترکیب متال و مهتابی انتخاب کنی یا led شرکتی نه دستساز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)