سلام شیکرا جان حالا از مدفوع تازش عکس انداختم ولی تا خشک شه دیگه شب شد شبا عکسا قشنگ نمیافته عکس خشکشم فردا میزارم. در موردش یه نظری بده چون خیلی نگرانم.
![]()
سلام شیکرا جان حالا از مدفوع تازش عکس انداختم ولی تا خشک شه دیگه شب شد شبا عکسا قشنگ نمیافته عکس خشکشم فردا میزارم. در موردش یه نظری بده چون خیلی نگرانم.
![]()
سلام
به نظرم که مشکلی نداره نیازی نیست که عکس دیگه بذاری
نون لواش به اندازه 4 انگشت به هم چسبیده بدهی بهش اشکالی نداره
سعی کن که در طول روز بهش سیب بدی حداقل روزی یک چهارم یا نصف یک سیب متوسط را در چند وعده بده بهش
چه بامزه ... نون لواش دوست داره ..:smile (7):...
مرسی عزیزم پس خدا رو شکر خیلی نگران بودم. آره نون لواشو خیلی دوست داره اولین بار هم خودش اومد از سر سفره برداشت. سیب هم هر روز دو سه بار میزارم تو ظرف غذاش یا اصلا دست نمیزنه می مونه یا هر از گاهی برمیداره خرد میکنه میریزه زمین نمیدونم چرا دوست نداره طوطیهای قبلی من عاشق سیب بودن. به هر حال ممنون از راهنماییهات عزیزم
خب همین که برمیداره و ریز ریز می کنه خیلی خوبه معمولا اولش همینطوری هستند بعد از یه مدت کم کم می خورن ... و دیگه اینکه با همون ریز کردن هم مقداری می خورن ما فکر می کنیم که همه را میریزه زمین ... فکر نکن که هیچی ازش نمی خوره ... یک نکته دیگه هم هست گاهی سیبهای با طعم های دیگه را دوست دارند مثلا من یک طوطی داشتم که سیبهاب پخته و شیرین را دوست نداشت ولی سیبهای ترش و کمی سفت را دوست داشت ... ممکنه طوطی شما هم همینطور باشه ....مرسی عزیزم پس خدا رو شکر خیلی نگران بودم. آره نون لواشو خیلی دوست داره اولین بار هم خودش اومد از سر سفره برداشت. سیب هم هر روز دو سه بار میزارم تو ظرف غذاش یا اصلا دست نمیزنه می مونه یا هر از گاهی برمیداره خرد میکنه میریزه زمین نمیدونم چرا دوست نداره طوطیهای قبلی من عاشق سیب بودن. به هر حال ممنون از راهنماییهات عزیزم
راستی دیدم که توی مسابقه شرکت کردی ... ممنون
مرسی شیکرا جان از اطلاعات و راهنماییهاتخب همین که برمیداره و ریز ریز می کنه خیلی خوبه معمولا اولش همینطوری هستند بعد از یه مدت کم کم می خورن ... و دیگه اینکه با همون ریز کردن هم مقداری می خورن ما فکر می کنیم که همه را میریزه زمین ... فکر نکن که هیچی ازش نمی خوره ... یک نکته دیگه هم هست گاهی سیبهای با طعم های دیگه را دوست دارند مثلا من یک طوطی داشتم که سیبهاب پخته و شیرین را دوست نداشت ولی سیبهای ترش و کمی سفت را دوست داشت ... ممکنه طوطی شما هم همینطور باشه ....
راستی دیدم که توی مسابقه شرکت کردی ... ممنون
آره شرکت کردم ممنون عزیز.
ببخشید مناسبترین چوب نشیمنگاه برای کاکادو قطرش باید چقدر باشه؟
سلام شیکرا جان با زحمتهای ما، گفته بودی بعد دو هفته از پاهاش و نوکش عکس بزارم در ضمن هر هفته دوبار همونطور که گفته بودی روغن زیتون میزنم. ,ولی وقتی روغن زیتون به نوکش میزنم انگشتامو لیس میزنه و نمیزاره روغن زیتون ضرر که نداره.راستی هفته بعد حمومش بکنم؟ چه جوری؟
![]()
میشه طوطی رو هر روز برد تو هوای آزاد تا آفتاب ببینه یا نه منظورم چون همیشه تو خونه است نیازی به آفتاب نداره اگه داری روزی چقدر کافیه تا تو آفتاب باشه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.