سلام اساتیدمحترم
من وقتی جوانه گندم میریزم دیگه حسش نیس بکنم وباهمون گندم
شبیه سبزه عیدمیزارم توقفسشون.ایا مشکلی داره؟
سلام
لطفا راهنمایی کنید من چکار کنم عروسهام دیگه تخم نذارن؟!؟!؟
شده مثل مرغ خونگی، ضعیف هم میشه اینجوری، 2-3 هفته پیش مجبور شدم ببرمش پیش دامپزشک که آمپول کلسیم بهش بزنه ولی باز هم الان تخم داره
روزی چندبار هم جفت گیری میکنن، اصلا هم نمیشه از هم جداشون کرد چون خونه رو میذارن رو سرشون.
کمک لطفا خیلی فوریه...
سلام
انواع مکمل ها رو بهشون میدم: قطره کلسیم تابرنیل - ویتامین AD3E تابرنیل - پودر نکتون ام اس آ - پودر ویتامنت که ایرانیه و کمتر بهشون میدم - خود دکتر هم که رفتم یه پودر مولتی ویتامین بهم داد و قطره آ د که برای نوزادانه
غذاشونم انواع دونه ها - عدس پخته (کم میخورن) - جوانه گندم ـ برنج و نون (که خودشون دوست دارن و میان سرسفره) - سیب و کاهو کم میخورن - بلال - سفیده تخم مرغ - یکی دوبار در هفته هم پسته و کمی گوشت مرغ پخته - اینم بگم که من جوانه سعی میکردم کم بهشون بدم چون خیلی گرمه، ولی دامپزشک گفت که نه هیچ مشکلی نداره حتی اگر هر روز بخورن و خیلی هم خوبه، الان تقریبا یک روز در میان میخورن.ضمنا نر خیلی بد غذاست و خیلی کم غذا میخوره
الان لونه هست البته بیرون قفس، ولی وقتی هم بردارم هم خیلی سر و صدا میکنن و هم هرجایی که بتونن تخم میذارن: کف قفس - زیر تخت - روی کمد - تو ظرف غذا و ...
قفسشون تو اتاق خودمه کنار قفس مرغ عشقا که خود سر و صدای معمولی هست مثلا صحبت کردن و تلویزیون و ...
عروس ماده که تو آکواریوم یا سینک یا سینی و ظرف آب (هرجا بتونه) حموم میکنه و عروس نر هم توی ظرف آبتنی میکنه ولی کمتر.
به دامپزشک که گفتم، گفت اینا تا یه جوجه نداشته باشن دست بردار نیستن
ممنون از راهنماییتون
ویرایش توسط میترا : 14th November 2015 در ساعت 03:31 PM
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)