سلام جناب منصوری.اک واقعا زیبایی دارید.واسه تانکای فقط ماهی دسته ادم بازه واسه خریدن انواع ماهی مخصوصا خانواده پروانه ماهیها که بچهایی که تانک ریف دارن شاید حسرت نگهداری از اونها رو داشته باشن.ایشالا چیزی که دوست داری بهش برسی.
سلام جناب منصوری.اک واقعا زیبایی دارید.واسه تانکای فقط ماهی دسته ادم بازه واسه خریدن انواع ماهی مخصوصا خانواده پروانه ماهیها که بچهایی که تانک ریف دارن شاید حسرت نگهداری از اونها رو داشته باشن.ایشالا چیزی که دوست داری بهش برسی.
بله تنوع ماهی بیشتر میشه
راستش ریف خیلی دوست دارم ولی نمیتونم رسیدگی کنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
میخوام چند وقت دیگه ماهی اضافه کنم
نظرتون در مورده
ماشه ماهی دلقک
نیزه ماهی
گوبی دیده بان زرد البته بلنی دارم ولی شنخوار میخوام
چیه؟؟
کلا به هیچ وجه سراغ ماشه ماهیان و نرید. نیزه ماهی هم سعی کنید 2 یا3 عدد بگیرید که زیاد مخفی نشن. چون وقتی تنها هستن اکثر اوقات میرن لا به لای صخره ها و غذا دادن بهشون مشکل میشه. گوبی دیدبان هم ماهی بسیار جالبی هستش. اگه تو تانکتون میگوی پیستول داشته باشین هردو باهم همزیست میشن و صحنه های بسیار بسیار جذاب و دیدنی خلق میکنن.
من یه گابی دارم که سفیده سفیده.اسمشو نمیدونم ولی کارش خیلی درست همش مشغول خوردن و تصفیه شناست شنهارم خیلی نمیبره بالا بریزه روی لایو راکا.اینم عکسشه.
من یه گابی دارم که سفیده سفیده.اسمشو نمیدونم ولی کارش خیلی درست همش مشغول خوردن و تصفیه شناست شنهارم خیلی نمیبره بالا بریزه روی لایو راکا.اینم عکسشه.![]()
یه دلقک ماهی آتشین دارم خیلی گیج میزنه
خیلی بدم غذا میخوره
نهایت یه گرانول میخوره میده بیرون
کشته منا چکارش کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)