دوست عزیز پتاسیم کلراید از کجا میسه تهیه کردبا سلام
تستر های دیجیتالی PH نیاز به کالیبراسیون دارند و حتما بایستی با محلول های بافر PH در سه دامنه 4 7 9 کالیبره شوند
در صورت کالیبراسیون صحیح قادر به اندازه گیری بسیار دقیق هر آبی هستند و مانند تستر های کاغذی دارای خطا یا نتایج تقریبی نیستند
پس از استفاده حتما الکترود آن را با آب مقطر شستشو داده و با پارچه تمیز خشک نمایید. حتما هر 3 هفته یک بار آن را به مدت 2 ساعت در محلول نگهدارنده (پتانسیم کلراید) قرار دهید تا به الکترود آن صدمه وارد نشود.
این یک بیماری قارچی به علت کیفیت پایین اببا سلام
تستر های دیجیتالی PH نیاز به کالیبراسیون دارند و حتما بایستی با محلول های بافر PH در سه دامنه 4 7 9 کالیبره شوند
در صورت کالیبراسیون صحیح قادر به اندازه گیری بسیار دقیق هر آبی هستند و مانند تستر های کاغذی دارای خطا یا نتایج تقریبی نیستند
پس از استفاده حتما الکترود آن را با آب مقطر شستشو داده و با پارچه تمیز خشک نمایید. حتما هر 3 هفته یک بار آن را به مدت 2 ساعت در محلول نگهدارنده (پتانسیم کلراید) قرار دهید تا به الکترود آن صدمه وارد نشود.
سلام
دوستان من یک جراح دیسجاردنی دارم که اندازه کف دستم هست و نمیزاره بقیه ماهیا از لای سنگها بیان بیرون میخوام بدون به هم ریختن دکور و در آوردن سنگها بگیرمش با توجه به اندازه بزرگش چیکار کنم بدون به هم ریختگی تانک بگیرمش ؟
سلام
سعی کنید مکانی که شب ها برای استراحت توش مخفی میشه رو پیدا کنید و در تاریکی بگیرینش
حتی با تله هم نمیشه موفق شد چون ماهی ها با اضافه کردن شئ جدیدی ازش دوری می کنند و اصلا داخلش نمیرن
اتفاقاً من از اقاي روح الله اميني كه از پرورش دهندگان دلقك ماهيان هستم يه چيزي ياد گرفتم
شب كه همه جا تاريكه با انداختن نور موبايل تو چشم ماهي ميشه با تور گرفتشون
من با يه دامسل و يكي از بلك فوتون هام مشكل داشتم همينجوري بدون دردسر گرفتمشون
حالا شماهم امتحان كن
اميدوارم مثل ماهي هاي من خنگ باشن)
سلام يه سوالي دارم اين گابي شنخوار دقيقا چه نوع گابي هست
آخه خيلي مدل داره !!!
گابي دوخال - گابي دلقك - گابي خال نارنجي و ....
ممنون ميشم اسمش رو بفرماييد و درصورت امكان يه عكس ازش برام بفرستيد
متشكرم
ویرایش توسط sadeghpa80 : 13th October 2015 در ساعت 12:48 AM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.