ارتفاع آبگیری 65 - طول 120 - عرض 50
همین مرجانهای معمولی مثل کلت و شقایق سنگ و الگانس و همر - شاید چند شاخه sps اضافه کردم (2 تا 3 شاخه)
مرجانهای نرم 4 تا مهتابی 54 وات مرجانهای سخت 6 تا 8 عدد مهتابی 54 وات
ارتفاعتون یکمی زیاده و بهتره از متال استفاده بشه اما نکته ای هست اینه که شما نمیخواید کل تانک رو پر کنید و بطور معمول ال پی اس ها رو میانه تانک می چینید و اس پی اس ها رو هم بالای تانک پس مهتابی تنها هم خوب جواب میده
دوست عزیز اگه میتونید هزینه اولیه بکنید از سیستم های ال ای دی معتبر استفاده کنید اگرم نمیشه دوتا مهتابی اکتنیک ودوتا هم متال ۱۵۰وات ۱۴۵۰۰کلوین بگیرید ولی خوب تعویض هر ساله میخواد
از راهنماییتون خیلی ممنونم
ولی 2 عدد پل که بالای تاک هست و تقریباً 40 سانت از فضای بالای تانکو پوشش داده و اگه از 2 عدد متال استفاده کنم درست بالای پلها قرار میگیرند.
در ضمن با راهنمایی که از دوستان گرفتم کندن پلها کار سخت و پر دردسریه که ارزش این کار رو نداره
برای همین میخوام از ال ای دی استفاده کنم چون تقریباً لامپها در طول تانک پخشن و میشه از پلهای بالای تانک صرف نظر کرد
فقط نمیدونم برای تانکی با این مشخصات باید چند لومن یا وات باشه
واینکه لنز ال ای دی ها رو باید چند درجه انتخاب کنم
سلام منم دوتا پل بالای تانکم هست که درست بالای سرشون دوتا لامپ متال گذاشتم مدت یک سالی هست ریف هام سالم هستن فقط بخاطر گرمای تابستان و نوسان دما دوتا شقایق سنگهام خراب شدن از من میشنوی برو دنبال متال و مهتابی t5
ویرایش توسط hashem_stark : 22nd September 2015 در ساعت 07:27 PM
از ال ای دی اونم دست سازش بگذرید بیخودی پولتون رو هدر میدید. بهتره مهتابی استفاده کنید.از راهنماییتون خیلی ممنونم
ولی 2 عدد پل که بالای تاک هست و تقریباً 40 سانت از فضای بالای تانکو پوشش داده و اگه از 2 عدد متال استفاده کنم درست بالای پلها قرار میگیرند.
در ضمن با راهنمایی که از دوستان گرفتم کندن پلها کار سخت و پر دردسریه که ارزش این کار رو نداره
برای همین میخوام از ال ای دی استفاده کنم چون تقریباً لامپها در طول تانک پخشن و میشه از پلهای بالای تانک صرف نظر کرد
من 5 سالی می شه از ال ای دی استفاده می کنم تا کنون به مشکلی بر نخوردم انواع مرجان ها رو هم داشتم .مهم اینه که از جنس مطلوب استفاده کنید.از راهنماییتون خیلی ممنونم
لنز هایی که من استفاده کردم 90 درجه هستند.مهم هست که کلوین ال ای دی ها بین 10.000 تا 20.000 تنوع داشته باشن،همچنین تعادل بین رنگ ها حفظ بشه .آبی ها هم 460 نانو هست در سیستم من
ویرایش توسط alijenab_r : 23rd September 2015 در ساعت 07:19 AM
دوست عزیز شما برای هر دو لیتراحتیاج به۱.۵تا۲وات نور دارید .فکر نمیکنم بتونید ال ای دی خوب ومارک معتبری گیر بیارید چون چند روز پیشتر یکی از دوستان هر چه گشته بود گیرش نیومده. برای همین از من خواست یه سیستم ال ای دی براش پیدا کنم منم تو سایتها داشتم میگشتم که دیدم سایت خودمون سیستم های رادیون دارهrw30بود۲۵۰۰۰۰۰که بنظر من ارزش داره.
برای مارک ال ای دی خیلی تحقیق کردم
بهترین مارکهایی که الان توی بازار پیدا میشه سئول و EPled
البته به گفته فروشنده EPled از بهترین چیپهای ال ای دیه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.