شرمنده من درست نمیتونم تشخیص بدم از عکسها .اگر یکی از سه حالت بالایی(یانگ میل) هست نرجوان هست وطبق رنگ چشم تو اون عکس حدود 6ماهشه و نهایتا با رسیدگی خوب یک ماهه میتونید ازش جوجه بگیرید .ولی بهتره تا زمنا سفیدشدن کامل اون حلقه ی دور چشم صبر کنید
![]()
ویرایش توسط hearth_brocken : 21st September 2015 در ساعت 02:15 AM
دوست عزیز رنگ بینیش دقیقا صورتی بالا دست چپ هستش
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
بعدش ینی تا 1 ماه دیگه نر بالغ میشه؟ نظرتون راجع ماده که عکسشو بالا گذاشتم چیه اون بینیش سفیده
سلاممرغ عشق ایشون یک نر بالغ سن داره که بیمارهم هست .چشم های جمع.نوک بلند وظاهرا قارچی.چشم های جمع و...اگر اطیمنان دارید که مرغ عشقتون صرفا بخاطر بلندی نوک واینکه نتونسته غذا بخوره فعلا براش غذاهایی که میخورده رو بگذارید تا کم کم که جون گرفت بعد به مرور ش رو اصلاح کنید.خیار هم اصلا ندین
الان حدود یک هفته است که پیش منه. از فردایی روزی که گرفتمش خیلی بهتر شده بود ، هم اشتهاش هم ورجه وورجه اش، کمتر هم میخوابید و پف میکرد. نوکش رو هم کوتاه کردم تا این اندازه شده دو سه برابر این بود. دیروز دوباره اینطوری شد و چیزی هم نمیخوره و مدفوعش هم که عادی شده بود دوباره فقط یه مایعه. اگر به خاطر نوکش نباشه به نظرتون مریضه؟ مریضیش چیه؟ مسری نباشه؟ یعنی تازه مریض شده مثلا سرما خورده؟ چون خیلی بهتر شده بود (البته بازم مثل بقیه نبود و موقع خواب حالت لرزش داره). برای بهبودیش چکار کنم؟
ممنون از راهنماییتون
حتما ببرش دامپزشکسلام
الان حدود یک هفته است که پیش منه. از فردایی روزی که گرفتمش خیلی بهتر شده بود ، هم اشتهاش هم ورجه وورجه اش، کمتر هم میخوابید و پف میکرد. نوکش رو هم کوتاه کردم تا این اندازه شده دو سه برابر این بود. دیروز دوباره اینطوری شد و چیزی هم نمیخوره و مدفوعش هم که عادی شده بود دوباره فقط یه مایعه. اگر به خاطر نوکش نباشه به نظرتون مریضه؟ مریضیش چیه؟ مسری نباشه؟ یعنی تازه مریض شده مثلا سرما خورده؟ چون خیلی بهتر شده بود (البته بازم مثل بقیه نبود و موقع خواب حالت لرزش داره). برای بهبودیش چکار کنم؟
ممنون از راهنماییتون
سلام
یک جفت مرغ عشق مولد که یدونه تخم داشتند حدودا یکی دو ماه پیش خریدم ولی هنوز جفت گیری ازشون ندیدم و خیلی هم بهشون رسیدم
باید چکار کنم؟
جاشون هم خیلی خوبه
اون تخم را هم چون روش نخوابیدن و تخم های بعدی را ماده نگذاشت انداختم
ویرایش توسط محمد هفت برادران : 26th September 2015 در ساعت 04:46 PM
سلام جای اروم وبدون استرس بگذارید.هفته ای دوبار جوانه ی گندم.تخم مرغ رنده شده(سفیده)هویج وجعفری و...براشون بگذارید.وقتی اماده بشند جفت گیری میکنن
سلام دوستان 3 جفت مرغ عشق دارم و یه جفت فنچ.توی یه قفس بزرگ همشون با همن مشکلی نداره؟ در ضمن قفسش اندازه 4 تا قفسای معمولیه.بعد فنچ باید لونه مخصوص بگیریم یا تو لونه مرغ عشق هم تخم میزاره؟
سلام ممکنه مرغ عشق ها فنچ ها رو بزنند واینکه مرغ عشق های ماده به لونه های هم سرک بکشند ونرها هم مزاحم جفت گیری باقی جفت ها بشن
اما من ندیدم مرغ عشقا همو بزنن و هیچ کاری به فنچ ها ندارن فنچ ها میرن پیش مرغ عشقا و اونا کاری به کارشون ندارن در ضمن قفس بزرگه کوچک نیس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.