سلام این بخش رو راجب به نمک مطالعه کن
http://www.parsipet.ir/showthread.php?t=25618
فرستاده شده از SM-A300Hِ من با Tapatalk
LED های پیش ساخته ی مارک معروف ...
LED های دست ساز ...
ترکیب LED دست ساز با مهتابی ...
ترکیب انواع مهتابی ...
ترکیب متال با مهتابی ...
سلام این بخش رو راجب به نمک مطالعه کن
http://www.parsipet.ir/showthread.php?t=25618
فرستاده شده از SM-A300Hِ من با Tapatalk
سلام دوستان . یه کار جالب :
دیروز تفنگ چسب ( گان ) خراب شد و باید کلی زور میزدی تا چسب بده بیرون . منم ایکیوسان شدمو تفنگ رو بادی کردم . هر کسی تو خونه کمپرسور باد داره میتونه درست کنه . چند تا خوبی داره اینه که چسب رو بدون زحمت ، یکنواخت ، منظم و سریع بیرون میده و با این کار هوا بین چسب کاری نمیمونه . اگر دقت کرده باشین با تفنگ دستی چسب گرد گرد بیرون میاد و صاف کردنش یکم دردسر داره ....
البته خیلی به موضوع تایپیک ربط نداره ولی گفتم شاید به درد کسی بخوره . بالاخره باید سعی کنیم روز به روز کیفیت تانک هامونو ارتقا بدیم ...![]()
ویرایش توسط Mohammad.p : 28th August 2015 در ساعت 10:46 AM
سلام عزیزان :
من در طراحی سامپ و ... میخوام کاری کنم که هر هفته مقدار مشخصی سیفون به صورت اتوماتیک انجام بشه . حالا سوالم اینه که آیا میشه بجای اینکه از سامپ یا تانک آب خارج کنم ، سر ریز اسکیمر رو زیاد کنم تا آب بی کیفیت تری خارج بشه ؟
به نظر خودم آبی که از کاپ اسکیمر خارج میشه کثیف تر از آب داخل تانکه . ( البته منظورم آب لجن و سبز رنگی که اسکیمر تولید میکنه نیست ) وقتی سطح آب اسکیمر رو خیلی بالا ببریم ، مقدار زیادی آب از اسکیمر خارج میشه ...
ویرایش توسط Mohammad.p : 28th August 2015 در ساعت 03:42 PM
آقای پور فریدونی؟؟؟؟
دیر میاین و زود میرین من که دلم آب شد
تانک 1500 لیتری پر ریف😃😃😃😃😄😄وای عاشقشم
قربونت برم . نظر لطفته ارفان جون :
شرمنده . هر چی میکشم از دست کمبود امکاناته . دیروز تهران بودم . صبح زود رسیدم . یه سر رفتم نواب که اکثر مغازه ها بسته بود . یه خورده گشتم و از ریف ها و مرجان و ماهیاشون لذت بردم و بعد رفتم تو خیابون ... ( اسمش یادم نیست ) مرکز لوله فروشها . هر چی لوله و اتصالات نیاز داشتم خریدم . هیچکی جلودارم نبود . انگار وارد بهشت شده بودم . تقریبا یک میلیون و ششصد خرید کردم و برگشتم سیرجان . تازه چند ساعتیه که رسیدم خونه . حالا عکساشون رو براتون میزارم . انشاالله از این به بعد کار سریعتر پیش میره .
خوش به حالتون ، شما تهرونیا همه چی دمه دستتونه .
لوله و اتصالات :
البته يه تعداد كمي از اتصالات رو از قبل داشتم .
ویرایش توسط Mohammad.p : 6th September 2015 در ساعت 07:31 PM
دوستاي گلم كمك ...
گيج شدم . نميدونم سامپ رو چه جوري طراحي كنم . با توجه به اينكه از هيچ نوع مديا استفاده نميكنم و قصد راه اندازي اكثر تجهيزات رو دارم ( راكتور ، دنيراتور ، co2 ، دوزينگ ، رف و در صورت نياز ATS ، گياه مانگرو ، تانك قرنطينه و FBF ... ) نميدونم كدوم يكيشون بايد اول باشه ، دوم و الي آخر .
براي ورودي كدوماشون ميتونم از آب اورفلو استفاده كنم يا از فشار آب ورودي تانك و ......... كلي از اين جور سوال ها . اگر اساتيد بتونن يه نقشه كلي ( در حد حوصله و وقت ) بهم بدن ممنون ميشم . اينجوري لازم نيست بعدا به خاطر تغيير سيستم هزينه اضافي متحمل بشم .
متشكرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)