دعوا به حدی بود مجبور شدم فنچ نر رو جدا کنم !!! داشت ماده رو داغون میکرد . . .
دعوا به حدی بود مجبور شدم فنچ نر رو جدا کنم !!! داشت ماده رو داغون میکرد . . .
ویرایش توسط finch-lover : 23rd August 2015 در ساعت 08:43 PM
سلام
دوستان روند دون خور شدن جوجه فنچ چقدر طول میکشه ؟!
الان جوجه های من هرازگاهی به ارزن ها نوک میزنن ولی به نظر نمیاد که بتونن بخورن و همچنان از والیدنشون تقاضای غذا میکنن ( البته اونا هم نمیدن معمولا ! فقط بعضی وقتا که زیاد جیغ میزنن بهشون میدن)
آیا راهی هست بتونه تشویقشون کنه که زودتر دونه خوردن رو یاد بگیرن ؟!
یه چند تا عکسم ازشون میزارم ببینید
اسم این سه تا جوجه رو گذاشتم سه تفنگدار ! آخه هیچوقت از هم جدا نمیشن همیشه با همن ! با هم غذا میخورن با هم میخوابن ، با هم بیدار میشن ، خلاصه همیشه با همن![]()
![]()
ویرایش توسط finch-lover : 3rd September 2015 در ساعت 06:13 PM
سلام
بسیار پرندهای قشنگ و زیبا دارید
دوست عزیز این قسمت پرسش و پاسخ درباره فنج هاست
بهتر یک موضوع در قسمت { متفرقه بخش پرندگان > معرفی پرندگان خانگی اعضایی پارسی پت > معرفی فنج های اعضاء } باز کنید و به معرفی فنج های خود بپردازید .
مهدی جان بالاتر از عکس ها یه سوال پرسیدم ممنون میشم جواب بدید
این عکس ها رو هم گذاشتم فقط یه نگاهی بندازید صرفا برای این که ببینید وضعیت چطوریه
سلامسلام
دوستان روند دون خور شدن جوجه فنچ چقدر طول میکشه ؟!
الان جوجه های من هرازگاهی به ارزن ها نوک میزنن ولی به نظر نمیاد که بتونن بخورن و همچنان از والیدنشون تقاضای غذا میکنن ( البته اونا هم نمیدن معمولا ! فقط بعضی وقتا که زیاد جیغ میزنن بهشون میدن)
آیا راهی هست بتونه تشویقشون کنه که زودتر دونه خوردن رو یاد بگیرن ؟!
معمولا 2 هفته تا 3 هفته طول میکشه تا دونه خور بشن . میتونی از دونه مخلوط { هفت تخم } بصورت کم استفاده کنی تا جوحه ها مشتاق به دونه خوردن بشن
با سلام و خسته نباشید.حدود یک ماه و نیمه که یه جفت فنج خریدم.براشون لونه و پنبه گذاشتم.چهار روز پیش دیدم توی لونه یه دونه تخم گذاشتن.ولی توی لونه اصلن پنبه نبود و همه پنبه هارو ریخته بودن کف قفس.و توی لونه فقط یه دونه تخم کوچولو بود.فرداش که نگاه کردم دیدم روی تخم رو با پنبه پوشوندن.الان سه روز دیگه گذشته همینجوری تخمشون زیر پنبه ها توی خونست.دیگه روی تخم نمیخوابن؟ تخمشون خراب میشه؟ چرا این کارو میکنن؟ من باید چیکار کنم که جوجه هاشونو ببینم؟
و ضمنن اینکه قبل از گذاشتن تخم فنچ نر پنبه هارو به لونه میبرد و فنچ ماده پنبه های لونه رو خالی میکرد به دان خوریشون میبرد.
لطفا کمک کنید.ممنونم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.