سلام دوستان من یه عروس 25 روزه گرفته بودم که الان نزدیک 1 ماهه که دارم با قاشق بهش غذا میدم.
2 تا مشکل داشتم.
1) عادت دادنش به قفس بود که تقریبا 1 هفتس براش قفس خریدیم و نسبت به روز اول خیلی بیشتر بهش عادت کرده و فک کنم دیگه این مشکل داره حل میشه.
2) مشکل دوم ترک قاشقه. من تو قفس براش ارزن و تخم کتان و جوانه گندم گذاشتم و تو طول روز میبینم که میخوره ولی سرعت خوردنش خیلی پایینه و کم میخوره.موقع ظهر و شب هم به شدت سر و صدا میکنه و غذای خودشو میخواد.معلومم هست که گرسنشه.منم مجبور میشم با قاشق بهش غذا بدم.
این مشکل دومو کمک کنین حل کنم.دیگه 2 ماهشه.
این گزینه گذاشتن کنار پرنده های بالغ رو هم پیشنهاد ندید چون امکانشو ندارم.
سلام براش غذاهای نرم مثل سفیده ی تخم مرغ رنده شده،مغز تخمه،هویج رنده شده وسبزیجات در طول روز بگذارید . و اگر لاغر وضعیف نشده سرلاکش رو بعد چند روز فقط یک وعده در روز کنید وکم کم قطع کنیدسلام دوستان من یه عروس 25 روزه گرفته بودم که الان نزدیک 1 ماهه که دارم با قاشق بهش غذا میدم.
2 تا مشکل داشتم.
1) عادت دادنش به قفس بود که تقریبا 1 هفتس براش قفس خریدیم و نسبت به روز اول خیلی بیشتر بهش عادت کرده و فک کنم دیگه این مشکل داره حل میشه.
2) مشکل دوم ترک قاشقه. من تو قفس براش ارزن و تخم کتان و جوانه گندم گذاشتم و تو طول روز میبینم که میخوره ولی سرعت خوردنش خیلی پایینه و کم میخوره.موقع ظهر و شب هم به شدت سر و صدا میکنه و غذای خودشو میخواد.معلومم هست که گرسنشه.منم مجبور میشم با قاشق بهش غذا بدم.
این مشکل دومو کمک کنین حل کنم.دیگه 2 ماهشه.
این گزینه گذاشتن کنار پرنده های بالغ رو هم پیشنهاد ندید چون امکانشو ندارم.
اقا ابوالفضل هیچ کاری نمیشه کرد این تخما جوجه شه.?
ماده شبا کاملا رو تخم میخوابه روزه نر فقط میره با پوشالا بازی میکنه
خراب نمیشه تخما?
یه توضیح بدین چقد میتونن بیرون رو تخما نخوابن.وقتی شب گرمش میکنه روز ولش میکنه خراب نمیشه??
تو روز های اول ممکنه اینجوری باشه وقتی جنین داخل تخم شروع به رشد میکنه اگه پرنده چند ساعت رو تخم نخوابه ممکنه خراب بشه
ولی اگه تخم گرم نشه که جنین رشد کنه تا چند روز میتونه سالم بمونه و بعد که پرنده رو تاخم خوابید جنین داخلش رشد میکنه
این 8 یا 9 ساعتی که تخم گرم میشه رشدش شروع نمیشه?
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.